Šta šminkeri preporučuju: 5 najboljih tečnih pudera koji kožu čine sjajnom, blistavom i hidriranom

Anđela Jovanović Vesti 10.10.2023 10:04 0

Pronaći puder za suvu kožu ume da predstavlja pravi izazov, ali smo imeđu mnogo izbora i preporuka mnogobrojnih šminkera izabrali 5 tečnih pudera koji su idealni za suvu kožu.

šminka

Shutterstock

Prilikom izbora proizvoda za kožu, trebalo bi da se vodimo time kakvu kožu imamo jer neće isti proizvod odgovarati svakom tipu kože.

Kad je reč o suvoj koži, koja je često posebno osetljiva, bitno je da proizvodi koje nanosimo na lice sadrže hranljive sastojke i da hidriraju kožu. Loše odabran proizvod mogao bi da izazove perutanje kože ili da istakne još više suve delove.

Kad kupujete puder za suvu kožu, obratite pažnju na sastojke koji će joj pružiti hidrataciju i sjaj, a preskočite matirajuće proizvode koji su namenjeni masnoj i mešovitoj koži.

Evo nekih primera pudera koji odlično pristaju suvoj kožu:

1. Bourjois Paris, Healthy Mix

Ovaj puder obećava 24- satnu hidrataciju, srednju pokrivenost i blistav izgled kože. Sadrži mešavinu vitamina koja će koži dati odmoran izgled i prirodan sjaj kao i derivat hijaluronske kiseline. Pogodan je za sve tipove kože, a naročito za suvu kožu.

2. Max Factor, Miracle Pure Skin Improving

Tečnii puder koji utiče na poboljšanje kvaliteta kože, a sadrži negujuće sastojke kao što su vitamin C, hijaluronska kiselina, SPF 30 i kompleks za proizvodnju kolagena. Nudi srednju pokrivenost

3. L'Oreal Paris, True Match

L'Oreal Paris True Match puder obećava idealno stapanje s bojom i strukturom kože kao i ravnomerno prekrivanje i hidrataciju 24 časa.

4. Chanel, Vitalumiere Aqua

Ovaj puder nudi laganu teksturu te obećava blistav izgled kože i lagano do srednje prekrivanje nesavršenosti. Obogaćen je mineralima, derivatom hijaluronske kiseline, lotusovom vodom i ekstraktom smeđe morske alge koje vraćaju vitalnost koži.

5. Avon, Flawless Match

Ovaj pristupačni puder obećava srednje prekrivanje i dugotrajni efekat. Sadrži hijaluronsku kiselinu i pigmente koji se prilagođavaju nijansi tena kako bi se postigao prirodan izgled kože.

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading