Princeza kao iz bajke: Dosta je dominacije Kejt i Megan, na scenu stupa prelepa Marija Olimpija

Slobodanka Ćorić Vesti 10.10.2023 10:30 0

Princeza Olimpija je moderna plemkinja koja uživa u raskoši svoje krune, ali isto tako razume i probleme običnog sveta

marija olimpija

Profimedia

Princeza Marija Olimpija od Grčke i Danske (27) članica je jedne od najuglednijih evropskih kraljevskih porodica. Ipak, o njoj se retko kada priča u medijima, uvek je u seni britanskih vojvotkinja Kejt Midlton i Megan Markl.

Marija Olimpija nedavno se pojavila na Nedelji mode u Njujorku i to na modnoj reviji čuvene dizajnerke Karoline Herere. Grčka princeza je za tu priliku ponela zanimljivu odevnu kombinaciju – kratki krop-top s cvetnim motivima žute boje. Svoju kombinaciju je upotpunila crnim pantalonama visokog struka.

Ko je Marija Olimpija?

Princeza Olimpija je moderna plemkinja koja uživa u raskoši svoje krune, ali isto tako razume i probleme običnog sveta. Nije u centru pažnje svetske javnosti i medija, ali je nedavno dala i ekskluzivni intervju za Veniti fer. Tom prilikom nastao je modni editorijal, a princeza je otkrila i detalje iz privatnog života. 

- Ja sam princeza jer nosim tu titulu, ali sam istovremeno neko ko vodi sasvim normalan život - navela je. Iako vodi sasvim normalan život, Olimpija ima neka ograničenja. Kako kaže, mora da bude pristojna 24 sata, a objavljivanje fotografija na Instagramu je čini nervoznom.

Grčko-danska princeza Marija Olimpija rođena je u Njujorku 25. jula 1996. godine. 

Porodica se u jednom trenutku preselila u London, gde je princeza provela veći deo svog detinjstva. Nakon nje su rođeni prinčevi Konstantin-Aleksije, Ahilej-Andreja, Odisej-Kimon i Aristidis-Stavros. 

Poznato je da je 2016. diplomirala na njujorškoj Školi dizajna Parsons. Takođe, diplomirala je i na Školi individualnih studija modnog poslovanja i marketinga Galatin na univerzitetu Njujork. Zanimljivo je da Olimpija ne govori grčki jezik. 

Što se tiče njenog ljubavnog statusa, već neko vreme je u vezi s Peregrinom Personom, sinom ugledne porodice iz Viskonsina, međutim, još uvek ne planira svadbu.

 

 

Komentari (0)
Loading