Dnevni horoskop za nedelju, 15. oktobar: Device kraljice tvrdoglavosti, Rak u sukobu sa Jarcem, Lavu stižu lepe vesti iz inostranstva

Vesti 14.10.2023 19:30 0

Dnevna doza astrologije...

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Tokom današnjeg dana bićete snažno pokrenuti idejom da sprovedete neke ideje iako će vašoj okolini to da bude suluda ideja. Potrudite se da sve što radite, radite od srca i u interesu vas i drugih ljudi. 

 

Bik 

Situacija u krugu porodice je veoma nestabilna i postoje mnogo razlozi zbog kojih se osećate sputano i loše. Gledajte da rešavate ono što je do vas i da nađete način da odbranite sebe i svoje mišljenje. 

 

Blizanci

Merkur vas već neko vreme upozorava na vaše ponašanje i na vaše stavove.  Ovo je idealan perioda da konačno kažete ono što mislite starijim  članovima porodice i da se oslobodite osećaj krivice. 

 

Rak 

Vaša poslovna situacija je stabilna ali vas mnogo toga nervira kada su u pitanju odnosi sa saradnicima.  Osoba u znaku Jarca vam je posebno negativna pa se potrudite da kroz razgovor pristanete na neke kompromise. 

 

Lav 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije koja vam uvek zatreba kada vam je potrebna pomoć. Ljubavne vesti stižu iz inostranstva i potrebno je verovati u dobronamernost partnera. Zdravlje je odlično. 

 

Devica 

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju ljubavni odnosi i to se negativno odražava na vašu ličnost. Ne dozvolite da vas drugi koriste za svoje potrebe. Nije sve onako kako mislite da jeste, morate da se pokrenete mnogo više. 

 

Vaga 

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se odvijati neke stvari u vezi ljubavi i ljubavnih emocija. Partner je tezak u svojim željama, ne želi da vam daje savete. Kičma vas opterećuje. 

 

Škorpija

Ovo je savršen period da počnete nove planove koji se tiču selidbe ili određenih promena u stanu,  u tome ćete imati podršku u krugu porodice ali partner nije otvoren za taj vid saradnje. Najvažnije je da se to vama Radi. 

 

Strelac 

U ovih narednih nekoliko dana bićete otvoreni i previše iskreni prema drugima i njihovim ponašanjem. Ovo se odnosi na vaš odnos sa partnerom koji je došao do zaključka da se mnogo toga treba menjati u vasem odnosu. 

 

Jarac 

U ovom trenutku sve redom treba menjati kada je reč o prijateljima i odnosu sa njim. Nemojte dozvoliti da se drugi previše opterete svojim planovima i željama jer je na vama da stvarate novu životnu sredinu gde uživate za sebe. 

 

Vodolija

Danas ste previše emotivno uzbudjeni u vezi posla koji vas čeka u narednih mesec dana. To će biti saradnja sa ljudima sa kojima se dugo poznajete i zbog toga se još više radujete. Nemojte dozvoliti članovima porodice da se u sve to mešaju.

 

Ribe 

U ovom periodu je najbolje da budete sebi najbitniji i najvažnije je okrenuti se svojim osećanjima koje dugo pokušavate da pratite. Ljubavna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj potrebi da partner vam bude najbolji drug i najveca podrška. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading