Lob je novi trend! Frizura Selene Gomez savršena je za dame koje žele promenu, ali ne drastičnu, i još je laka za održavanje

Vesti 15.10.2023 15:38 0

Nedavno je lob frizura postala popularna među mnogim poznatim damama, poput Megan Foks i Lejdi Gage, a Selena je još jedna od njih koja prati novi trend.

selena gomez

Printscreen/Instagram

Osnivačica brenda „Rare Beauti“ bila je domaćin događaja na kome je promovisala svoj brend u Los Anđelesu, gde je debitovala sa novom, kratkom frizurom. Kosa joj je padala na ramena, ravna, sa razdeljkom na sredini. Desnu stranu je stavila iza uva kako bi pokazala prelepe srebrne minđuše. Lepa Selena je ovom prilikom nosila dugačku srebrnu haljinu koja je bila obložena svetlucavim srebrnim kamenčićima i imala je ogromnu ružu na dekolteu. 

selena gomez

Profimedia

 

Drugi put se pojavila na crvenom tepihu u mini haljini u obliku džinovskog ljubičastog cveta sa jednom naramenicom. Haljina se sastojala od velikih ljubičastih latica prekrivenih sjajnim šljokicama u raznim nijansama. Srebrne cipele sa visokom štiklom i iste minđuše dale su poseban pečat ovoj kombinaciji.

Komentari (0)
Loading