Da li biste ih nosili? Ovo su najtraženije cipele na svetu, žene mesecima čekaju da ih kupe i ne žale 650 evra

Jelena Vukelić Vesti 16.10.2023 20:28 0

Ovo su najtraženije cipele na svetu, potražnaj za njima u septmebru porasla je za 342 odsto

Da li biste ih nosili? Ovo su najtraženije cipele na svetu, žene mesecima čekaju da ih kupe i ne žale 650 evra

Shutterstock

Aplikacija za kupovinu koju koristi više od 200 miliona ljudi širom sveta, Lyst, objavila je rang-listu najpopularnijih modnih brendova i proizvoda na tržištu. Prema njihovoj rang-listi za treći kvartal 2023. godine, najviralniji proizvod su Tabi baletanke brenda "Maison Margiela".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LYST (@lyst)

 

Ove baletanke Mary Jane stila, koje su postale hit ove godine, koštaju 650 evra i modni stručnjaci već dugo smatraju da su odlična investicija. Međutim, Lyst je objavio da je potražnja za ovim cipelama u septembru porasla za čak 342 posto.

Naime, cipele su postale izuzetno popularne na TikToku upravo u septembru, zbog jedne priče o ljubavi s nesrećnim završetkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GIGLIO.COM (@giglio_com)

Ako ste propustili ovu priču, radi se o viralnoj priči "Tabi Swiper" koja je početkom septembra potpuno zaludela TikTok zajednicu. Jedan mladić iz Njujorka proveo je noć sa ženom koju je upoznao na Tinderu, a navodno joj je pozajmio Tabi baletanke, koje je kasnije vratio. U međuvremenu se pojavila priča da je te baletanke dao svojoj devojci, a žena je sve podelila na TikToku, privukavši milione pregleda.

Ova priča privukla je pažnju 178 miliona korisnika TikToka, što je rezultiralo ogromnom potražnjom za ovim neobičnim cipelama sa procepom. Time su Tabi baletanke  svojim neobičnim dizajnom postale deo modne istorije.

 

Komentari (0)
Loading