Elegantna porodica: Kraljica Leticija i njene ćerke zablistale u svečanim haljinama, ne možemo da odlučimo čija je lepša!

Vesti 23.10.2023 21:52 0

Španska kraljica Leticija po mnogima zaslužuje titulu jedne od najbolje obučenih dama sa evropskih kraljevskih dvorova.

kraljica leticija

Profimedia

Da španska kraljica ima smisla za modu, još jednom je pokazala, ovog puta na  tradicionalnoj dodeli nagrada princeze od Asturije održanoj u Ovijedu. Svečanosti su prisustvovali su kralj Felipe, kraljica Leticija, princeza Leonor, infanta Sofija i kraljica Sofija, a modne kombinacije stilizovane majke i ćerke bile su besprekorne.

kraljica leticija

Profimedia

 

 

Kraljica Leticija je izgledala zanosno u asimetričnoj haljini Karoline Erere crne boje, koja joj savršeno pristaje i cipelama sa potpisom poznatog brenda Akvazura. Odlučila se za jednostavnu šminku prirodnih tonova, a oči je istakla tamnijom senkom. Svečanom izgledu je doprinela i frizura sa talasima i razdeljkom na jednoj strani.

Ništa manje elegantan nije bio ni stajling njenih ćerki. Buduća kraljica Španije, princeza Leonor nosila je elegantan tamnoplavi komplet koji se sastoji od elegantnog kratkog sakoa i plisirane suknje bredna Moises Nieto, dok je infanta Sofija izgledala prelepo u elegantnoj crno-beloj haljini sa trendi detaljem u vidu izreza na boku, a obula je crne baletanke brenda Masimo Duti.

Komentari (0)
Loading