Nikad lakše do iscrtavanja ajlajnera na unutršanjoj strani oka: Trik kako da ga savršeno izvučete bez razmazivanja

Olja Jelić Vesti 24.10.2023 20:41 0

Na društvenim mrežama pojavio se trik za lako izvlačenje ajlajnera u unutrašnjim uglovima oka

Ajlajner

Printscreen/Instagram

Savremeno poimanje šminkanja kod kuće nameće imperativ da smo svi zaista dobri u postizanju izgleda koji odgovara našim crtama lica. Vremenom su se na brojnim društvenim mrežama pojavljivali tutorijali kako se našminkati, a u tome naročito prednjači TikTok. Na ovoj društvenoj mreži nalazi se zaista veliki broj bjuti i mejkap saveta i trikova koji su postali neizostavan deo naše rutine. 

 

 

TikTok nam je doneo trikove koji su nas naučili smo da nam je za izvlačenja ajlajnera u unutrašnjim uglovima oka neophodno da deo oko nosa zategnemo blagim potezima, a zatim strpljivo i sa veoma tankom četkicom pređeno na iscrtavanje. Međutim, ono što nismo naučili jeste kako da iscrtana linija ostane tu gde jeste i da se posle nekog vremena ne razmaže.

 

 

Tehnika iscrtavanja unutrašnje linije oka uveliko je postala deo naše mejkap rutine, ali se javlja problem postojanosti. Društvene mreže još jednom priskaču u pomoć. Ajlajner trik je da nabavite olovku za oči u boji kože.

 

 

Kada ste iscrtali ajlajner u unutrašnjoj liniji oka neophodno je da ispod nje iscrtate i liniju vodootpornom nude olovkom za oči koja će sprečiti dalje razmazivanje, a dugotrajnost oštrog izgleda će vas iznenaditi. 

 

 

 

Komentari (0)
Loading