"Coffe Lips" trend zaludeo influenserke: Ova nijansa ruža je apsolutni favorit ove sezone

Olja Jelić Vesti 04.11.2023 12:28 0

Uz kasnu jesen i skori početak zime, trenutno se kao najveći hit nameće ruž u satensko smeđoj i tonovima kafe

Šminka

Printscreen/Instagram

Šminka inspirisana popularnim napicima i dalje je trend koji ne jenjava – no od ove sezone najveći su hit ruževi i senke u smeđim nijansama. Svetski šminkeri inspiraciju pronalaze u raznim nijansama ove tople boje. Smeđa odgovara svakoj nijansi tena, bitno je samo pogoditi pravi ton. Mejkap u smeđim nijansama deluje prirodno, ali i elegantno.

 

 

"Coffe Lips" trend je koji u centar pažnje stavlja upravo naše usne. Zvezde poput Hejli Biber već su pokazale kako su bogati smeđi tonovi, tačnije tonovi u boji kafe, najpoželjniji ove jeseni i zime. 

 

 

Tonovi kafe su svestrani i pristaju uz različite tonove kože. Smeđi mejkap pristaje svakodnevnom stajlingu, ali i za posebne prilike. Od nežnih mokaa nijansi, preko ledene kafe, do intenzivnih i dubokih espresso boja, Coffee Lips je trend koji se može prilagoditi svakom autfit. Coffe Lips trend razbiće monotono zimsko sivilo, uneti malo topline, Coffe Lips postići ćeš u tri jednostavna koraka:

1. Olovka za usne koja pristaje odabranoj nijansi smeđe kojom se uokviruju usne

2. U sledećem koraku se nanosi ruž u nijansi smeđe koja ide uz ten

3. Na kraju se dodaje sjaj u nijansi kafe za savršen finiš

Kako odabrati pravu nijansu

Pravilo je jednostavno: toplo ide s toplim, hladno s hladnim. Ako je ton tvoje kože topao, biraj tople nijanse smeđe i obratno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Audrey (@audreyloques)

 

 

Tamnija boja kože: za maslinast ten najbolji su izbor tamnije, dublje i zasićene nijanse smeđe, koje će izgledu dati malo dramatičnosti i izražajnosti.

Porculanski ten: kod svetlijih tonova kože bolje pristaju smeđi tonovi koji su više bež ili vuku na ružičasto jer će dodatno naglasiti nežnost lica.

 

 

 

Komentari (0)
Loading