Jednostavna, a šik: Frizura kakvu nosi Sofija Riči je najpopularnija ove jeseni, napravi se za minut, a odlično pristaje baš svima

Vesti 07.11.2023 12:20 0

Polu-konjski rep je poslednjih meseci postao favorit slavnih dama, a svi, od Sare Džesike Parker do Rouzi Hantington-Vajtli, nose razne varijante te frizure koja je odlična za sve prilike.

sofija riči

Printscreen/Instagram

Lepota polu-konjskog repa je u tome što je savršen za svaku priliku. Sofija Riči Grejndž je najnovija poznata ličnost koja je stavila svoj pečat na ovaj stil, noseći sopstvenu verziju trenda kako bi proslavila rođendan svog supruga Eliota Grejndža.

 

 

Izgledala je elegantno, a plava kosa bila je skupljena u zategnuti polu-rep, koji je imao razdeljak na sredini i uredne talase. Svoju sjajnu frizuru uparila je sa šik mini haljinom boje kestena.

Polu-konjski rep je poslednjih meseci postao favorit slavnih dama, a svi, od Sare Džesike Parker do Rouzi Hantington-Vajtli, imaju svoje varijante ove frizure. Lako se napravi kod kuće, drži kosu dalje od lica, a istovremeno omogućava da izvučete nekoliko pramenova, plus može se napraviti na svakoj kosi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

Bez obzira na to da li ovu frizuru nosite sa trakom ili jednostavnom kopčom, nećete pogrešiti.

 

Komentari (0)
Loading