Sa dolaskom hladnog vremena hulahopke stupaju na scenu: Evo kako da ih nosite da vam noge izgledaju duže

Olja Jelić Vesti 11.11.2023 16:46 0

Hulahopke mogu izgleda da daju dozu stila, a možete ih poneti i samo kako bi vam bila toplo i udobno

Maska za lice

Shutterstock

Hulahopke sa dolaskom hladnog vremena stupaju na scenu. One su način da i tokom jeseni i zime nosimo suknje i haljine. Ipak, njihov stil može biti izazov.

- Prvo pravilo nošenja hulahopki je da nema pravila. Pošto hulahopke imaju tako širok raspon boja, tekstura i dezena, u redu je pomerati granice. Ali postoje neke korisne smernice koje možete pratiti. Jedan savet je da izaberete hulahopke koje uravnotežuju paletu boja vaše odeće. Uparite hulahopke u jarkoj akcentnoj boji ako je haljina neutralna, ili prigušenije nijanse koja utemeljuje i uravnotežuje, ako je haljina živahna - rekla je Elizabet Kosic Stiling, prenosi Huff Post.

Maska za lice

Shutterstock

 

 

Hulahopke ne moraju uvek da budu modna izjava, ponekad je samo način da se zagrejete i spojite odeću.

- Ako tražite neutralnu boju, uvek bih se opredelila za neproziran stil kako bih se uverila da se boja prirodno stapa i da se ne ističe previše ako boja nije u skladu sa tonom vaše kože - savetuje je stilistkinja Kendra Šarp, piše Huff Post.

Takođe je moguće ostati neutralan:

- Neutralne nijanse poput crne, tamnoplave i sive su raznovrsne i mogu upotpuniti širok spektar boja. Takođe  usklađivanje boje vaših hulahopki sa cipelama može učiniti da noge izgledaju duže, prenosi Magazin Novosti.

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading