Pravila stila koje svaka žena treba da usvoji: Stavke koje će vas za tren dovesti od vulgarnog do elegantnog oblačenja

Olja Jelić Vesti 24.11.2023 17:56 0

Da li ste ikada želeli da poboljšate svoj izgled kako biste izgledali elegantnije?

Lepota

Printscreen/TikTok

Da li ste ikada želeli da poboljšate svoj izgled kako biste izgledali elegantnije?

Žena koja je ekspert za eleganciju otkrila je sedam jednostavnih stvari koje možete da poboljšate u svojoj garderobi i bjuti rutini da biste imali sjaj - i kako da izbegnete da izgledate „vulgarno“.

Amira Beset je navela koji je „elegantan“, „seksi“ ili „vulgaran“.

Prvo što je Amira ocenila bile su haljine, a satenski midi sa visokim izrezom smatrani su najelegantnijim. „Seksi“ opcija bi bila haljina sa otvorenim ramenima, a izrezana mini haljina bila je neukusna.

 

@amira.bessette Ladies, do you agree? Disclaimer: The images belong to their rightful owners. According to Section 107 of the Copyright Act, the law predicts the usage of copyrighed images for criticism, comment, education. #thisorthat #elegantsexyvulgar #elegantnotelegant #fashion #elegance #fashiontiktok #classy #oldmoney #quietluxury #classylady #elegantoutfit #foryou #usa #usa_tiktok #instabaddie #portoi ♬ Beat - beaty

 

Kada su u pitanju štikle, klasična cipela, kakvu vidimo da nosi Kejt Midlton - bila je najbolji izbor. Potpetice sa kaiščićima sa ukrasima bile su njena „seksi“ opcija, a štikle na pertlanje bile su „vulgarne“.

Amira je takođe analizirala nokte sa klasičnim francuskim manikirom koji su „elegantan izbor“, elegantnim nokti sa obojenim vrhom koji je „seksi“ i duge kandže koje treba izbegavati. Šminka i frizure nisu zaobišle njenu ocenu.

Amira je pitala ljude da li se slažu sa njenim kategorizacijama i mišljenja su podeljena u komentarima.

 

 

 


 

Komentari (0)
Loading