Obukla sam se kao Tejlor Svift: Prvo sam od nje pozajmila recept, a sada i šik autfit, pogodite šta mi je bolje leglo!

Vesti 20.12.2023 19:53 0

Osećala sam se kao mini Tejlor

Tejlor

Printscreen/Instagram/honeyadorestaylor/Privatna arhiva/Ana Klikovac

I ptice na grani znaju da sam veliki fan Tejlor Svift. Volim njenu muziku i znam maltene svaku njenu pesmu od reči do reči jer ne prođe niti jedan dan da ne preslušam plejlistu na kojoj se ne nalazi njeno ime. Uz to volim i njen karakter, dobru i zabavnu energiju koju pruža svetu, kao i njen intelekt, harizmu i sjajne modne kombinacije. 

S toga sam se dosetila, videvši ideju na TikTok-u, da rekreiram jedan od njenih ikonskih autfita idealnih za hladnije vreme. Njen autfit možete videti u videu ispod:

 

 

Iako mi se dopala njena kombinacija boja- tamno plavi džemper i tamno narandžasta karirana suknjica, ja sam ipak rešila da okrenem raspored boja, tj. da obučem narandžasti džemper, a da mi karirana suknjica bude u plavim tonovima. I narandžasti džemper i suknjicu sam pronašla u ,,second hand" prodavnicama- džemper na muškom odeljenju (htela sam da bude što duži i širi, a ženski su uvek jako uski i kratki) prodavnice u mom kraju, dok sam suknjicu naručila putem Instagrama.

Na nogama sam nosila crne mokasine, kupljene u Zari prošle godine, kao i jednostavne crne hulahopke. Da, bilo mi je hladno, ali za lepotu se trpi. Srećom bila sam unutra tokom dana, pa sam izbegla ekstremne večernje temperature. Mada sam ipak pojurila kući čim je sat otkucao pet.

Pored toga, osećala sam se preslatko. Osećala sam se kao mini Tejlor, iako ne smatram da mnogo ličim na nju. Možda imamo plavu kosu i plave oči, ali ona je ipak mnogo viša i ima nežnije crte lica nego ja. Do duše, to nije bilo bitno, jer i da sam brineta ili pak riđokosa ili da sam malo viša ili niža, ovaj autfit bi mi svakako pristajao, kao i svakoj ženi jer se lako prilagođava vašem telu i ukusu.

Možete, na primer, izabrati dužu suknju, ili suknju drugačijeg dezena nego što ima Tejlor ili se odlučiti za drugačiji džemper, nakit ili frizuru. Na vama je da izaberete ono što vam najviše odgovara. Tejlor je samo predstavila svoju ideju.  

Ja sam aufit kompletirala zlatnim lančićem i malim zlatnim minđušama, poput onih koje je nosila i Tejlor, a na usnama sam nosila crveni karmin u koralnoj nijansi. Tejlor je poznata po svojim crvenim usnama (iako je u tom trenutku izabrala ,,nude" nijansu), tako da sam znala da će to biti pun pogodak. I ja takođe volim crveni karmin u svim nijansama. Gotovo nikada me nećete videti bez crvenog karmina na usnama. Smatram da osveži lice i čini da svaka devojka i žena izgleda privlačnije.

Sve u svemu, dobro sam se zabavila, baš kao i kada sam svojevremno probala recept za njene keksiće, iako mislim da sam se bolje snašla u rekreaciji autfita. Svima preporučujem da bar jednom probaju da rekreiraju autfit neke poznate ličnosti. Uvek je zanimljivo poigrati se sa različitim odevnim kombinacijama i otkriti šta nam najviše pristaje.

 

Bonus Najžena:

 

 


 

 

Komentari (0)
Loading