Sve joj boje sjajno stoje: Severina u dobitnoj kombinaciji na fenomenalnom koncertu, raj i za oči i za uši!

Vesti 22.12.2023 22:00 0

Uz ovakvo odelo, cipele s visokom potpeticom definitivno su savršen i gotovo nezaobilazan odabir...

Severina

Printscreen/Instagram/severina

Hrvatska pevačica Severina održala je sinoć koncert u zagrebačkom klubu Mint i atmosferu je atmosferu dovela do usijanja svojim hitovima koje je publika uglas pevala s njom.

Severina nas je odavno navikla na svoje odlične scenske kombinacije, a nije razočarala ni ovaj put. Iako često nastupa u haljinama, za ovaj koncert odabrala je odelo.

Nosila je model u takozvanoj kobalt nijansi plave boje koje je još poznata i kao kraljevsko plava.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

„Nikome ovoliko moćno ne stoji plava“, napisala je jedna njena pratiteljica na Instagramu ispod fotografija Severinine odevne kombinacije.

Iako je odabrala odelo vrlo klasičnog kroja i boje, dodatak sitnih kristala na sakou i pantalonama čini ovo odelo vrlo glamuroznim i posebnim, te stvorenim za neke svečanije prilike.

Ispod sakoa nosila je efektan plavi brushalter od velura, glatkog materijala koji je vrlo popularan u hladnije doba godine, a posebno u prazničnom periodu.

Uz ovakvo odelo, cipele s visokom potpeticom definitivno su savršen i gotovo nezaobilazan odabir. Severina ga je nadopunila otvorenim srebrnim štiklama s potpeticom umerene visine koja joj je omogućila da na sceni nesmetano pleše, piše Zadovoljna.hr. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading