Obrnuti balajaž je hit zimske sezone: Pruža prirodniji i mekaniji izgled, a jednostavan je za održavanje

Olja Jelić Vesti 23.12.2023 12:21 0

Pruža prirodniji, mekši izgled i omogućuje duže vreme između poseta salonu jer koren kose postaje mnogo manje upadljiv

Sofija Riči

Printscreen/Instagram

Novi bjuti trend koji kruži društvenim mrežama idealan je za plavuše koje žele da isprobaju nešto što zahteva manje održavanje i ne zahteva odlazak u salon na prekrivanje korena svakih šest do osam nedelja. Reč je, naime, o "shattered roots" frizuri koja izgleda genijalno u zimskim mesecima.

Shattered roots frizura savršena je alternativa za zimu jer je obično vreme kada svi žele tamniju boju kose ji da prekriju svetle pramenove koje su imali za vreme leta. Tehnika je u osnovi povlačenje vaše linije ponovnog rasta prema dole sa više gradijenta, to je praktino obrnuti balajaž.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hairbarbb

 

Ovo omekšava sve oštre linije od prethodne boje i daje ukorenjeni izgled čineći celokupnu boju vaše kose tamnijom, a da ne morate potamniti celu kosu. Umesto prevlačenja pramenova kroz kosu, ova tehnika prevlači tamnije tonove koji su bliži vašoj prirodnoj nijansi kroz liniju korena kako bi omekšala i prekrila izrastak.

 

 

 

 Pruža prirodniji, mekši izgled i omogućuje duže vreme između poseta salonu jer koren kose postaje mnogo manje upadljiv. Bilo da se udajete i tražite nešto bezvremenski ili ste samo spremni da omekšate svoju boju sada kada se trendovi kose udaljavaju od platinaste boje, nećete požaliti ako ove zime od svog frizera zatražite ovu frizuru.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading