Glumica šokirala izdanjem na dodeli Zlatnog globusa: Haljina cela je prekrivena ženskim polnim organom

Slobodanka Ćorić Vesti 08.01.2024 10:49 0

Haljinu je dizajnirala Gabrijela Herst. "Na njoj su va*ine, vidite li?", rekla je Džilijan tokom intervjua

Džulija Anderson

Profimedia

Dodela Zlatnog globusa definitivno će ostati upamćena po sjajnim modnim kombinacijama kojima su poznate dame briljirale. Nakon Dženifer Lopez, Margo Robi i Kejt Bekinsejl, na događaj je došla i Džilijan Anderson. Zvezda serije "Dosije X" odlučila je da prkosi "modnim pravilima" i pojavi se u neobičnoj haljini koja je privukla mnogo pažnje.

Dok su je fotoreporteri fotkali, na početku niko nije ni primetio šta se nalazi na haljini. Top model u beloj boji urađen je prema balskom stilu, a odaje utisak perfektne elegancije i glamura. Ipak, kada se malo bolje pogleda, cela je prekrivena ženskim polnim organom, što je glumica i sama potvrdila u intervjuu.

Haljinu je dizajnirala Gabrijela Herst. "Na njoj su va*ine, vidite li?", rekla je Džilijan tokom intervjua. Kada ju je novinarka pitala zašto, glumica je odgovorila: "Zašto? Pa iz brojnih razloga. Prikladno je za taj brend", odgovorila je Džilijan. Dok su prisutni bili šokirani, obožavatelji na društvenim mrežama ne kriju oduševljenje.

"Kakva ikona", "Ne mogu da ne obožavam ovu ženu", "Ko bi rekao da tako nešto može da bude elegantno?", "Ona je kraljica", "Samo ona zna zašto nosi va*ine po sebi", "Prelepa je", "Originalno", "Da je neko drugi ovo uradio, bilo bi vulgarno", pisali su mnogi. Šta vi mislite o ovom izdanju?

Komentari (0)
Loading