5 najlepših haljina sa Golden Globa: Jedna košta čak 3 miliona evra, a Lui Viton kreacija nas je ostavila bez teksta

Jelena Vukelić Vesti 08.01.2024 17:21 0

Sinoć je održana dodela Zlatnih globusa 2024, pa je otvorena sezona crvenih tepiha. U čast najboljih filmskih i televizijskih nastupa u godini, pojavile su se dame u nestvarnim toaletama.

profimedia

Profimedia

Tejlor Svift

Za dodelu nagrada, nominovana Tejlor Svift nosila je svoje dugoočekivano reizdanje "Reputation (Taylor’s Version)" u sjajnoj zelenoj haljini sa šljokicama, kao i sa više komada od "De Beers-a" i zelenim kožnim cipelama Christian Louboutin.

Dženifer Lopez

Ona i Ben Aflek su bili zvezde večeri, a Dženifer je skoro ukrala šou u ovoj posebnoj haljini sa rozetama Nicole + Felicia Couture i draguljima Maison Boucheron.

 

 

 

Margo Robi 

Margo Robi nosila je haljinu od svetloroze šljokica Giorgio Armani Privé. Prilagođeni dizajn, inspirisana 50. godišnjicom Barbie SuperStar iz 1977. godine, doslovno je napravljena za ovaj događaj. Inače, Margo je nosila nakit Lorraine Schwartz vredan preko 3 miliona dolara.

Dženifer Aniston

Dženifer Aniston se opredelila za svoju uniformu na crvenom tepihu -  klasičnu crnu haljinu bez bretela (od Dolce & Gabbana) - i još poznatiju "Rejčel"  frizuru.

Emma Stoun

Glumica je stigla je na crveni tepih u zadivljujućoj Louis Vuitton haljini sa dubokim V-izrezom i vezenim cvetnim motivom od šljokica. Upotpunila je dizajn komadima iz kolekcije visokog nakita ovog brenda.

 

Koja vam se najviše sviđa?

 

Komentari (0)
Loading