Zeleno, volim te zeleno: Zaslepljujuća toaleta na dodeli Zlatnih globusa je samo početak, pogledajte šta Tejlor sada "servira"!

Vesti 10.01.2024 19:09 0

Sviftova je na ceremoniji izgledala zaslepljujuće u zelenoj Guči haljini sa šljokicama i metalik zelenim Kristijan Labutin štiklama...

Tejlor

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tejlor Svift (34) se u utorak uputila u studio ,,Electric Lady" u Njujorku noseći zelenu džemper haljinu i kesten smeđi vuneni kaput Stele Makartni.

Sviftova je svoj izgled uparila sa breskvasto crvenim karminom i crnim Guči čizmama, dodatkom smeđe smeđe torbice brenda ..YSL Le 5 à 7"  i hrpom zlatnih ogrlica.

Sviftina poseta studiju za snimanje stiže nakon objavljivanja njenih ponovo snimljenih albuma ,,Speak Now (Taylor's Version)" i ,,1989 (Taylor's Version)" prošle godine.

U decembru, pop superzvezda je proglašena za najbolje strimovanu umetnicu Spotifaja 2023. godine, nakon što je prikupila preko 26,1 milijardu globalnih strimova - što joj je donelo procenjenih 100 miliona dolara honorara, potvrdio je tada People.

Tejlor je takođe prisustvovala dodeli Zlatnih globusa 2024. u Los Anđelesu, gde je bila nominovana za najbolje filmsko i bioskopsko ostvarenje za svoj koncertni film ,,Tejlor Svift: Turneja Eras".

Tejlor

Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Sviftova je na ceremoniji izgledala zaslepljujuće u zelenoj Guči haljini sa šljokicama i metalik zelenim Kristijan Labutin štiklama, uparenim sa kompletom De Birs dijamantskih minđuša. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading