"Nemojte me gledati otpozadi, hvala": Dobila Oskara za najbolju glumicu, pa se požalila na maler sa pretesnom haljinom

Slobodanka Ćorić Vesti 11.03.2024 07:50 0

Luj Viton haljina i 30-karatni dijamant, Ema Stoun (35) osvojila je Oskara na 96. dodeli ove prestižne nagrade, i to za glavnu glumicu u filmu Jadna stvorenja

ema stoun

Profimedia

Ema Stoun (35) osvojila je Oskara na 96. dodeli ove prestižne nagrade, i to za glavnu glumicu u filmu Jadna stvorenja.

Za Stoun je to već drugi Oskar, nakon što je 2017. dobila nagradu za najbolju glavnu glumicu u filmu 'La La Land'. Dok je primala nagradu glumica je otkrila da ima problema s haljinom.

- Pocepala se. Mislim da se to dogodilo tokom pesme 'I'm Just Ken' - rekla je Ema, koja je zajedno s ostatkom publike oduševljeno popratila izvođenje te pesme na dodjeli nagrada.

Luj Viton haljina i 30-karatni dijamant

Pesmu je izveo njezin kolega upravo iz 'La La Landa', Rajan Gosling, koji je glumio Kena u filmu 'Barbi'. Iako je i ta pesma bila nominirana za najbolju originalnu pesmu na 96. dodeli, ta je nagrada otišla Bili Ajliš za pesmu 'What I Was Made For' za isti film.

ema stoun

Profimedia

 

Glumica se na dodeli nagrada pojavila u svetlozelenoj Luj Viton haljini bez ramena te je uparila s ogrlicom s 30-karatnim žutim dijamantom.

- Nedavno sam paničarila, kao što vidite, to mi se događa često. Jorgos Lantimos mi je rekao da se izuzmem iz ovoga. I bio je u pravu, jer ovo nije o meni. Radi se o celoj ekipi koja je skupila da napravi nešto neverojatno - rekla je u svom govoru. Zahvalila je i reditelju na ulozi Bele Bakster.

Nakon svog govora, glumica se kratko još obratila oko svoje haljine.

- Nemojte je gledati otpozadi, hvala - rekla je i otišla s pozornice, dok je rukom držala haljinu.

Ovaj film drugi je po broju osvojenih Oskara ove godine. Osvojio je četiri Osara za: najbolju šminku i frizuru, najbolju kostimografiju, najbolju scenografiju i najbolju glumicu.

Komentari (0)
Loading