Konjski rep je uvek u trendu: Jednostavan trik koji ćete obožavati za frizuru kao iz salona

Olja Jelić Vesti 28.03.2024 08:40 0

Trik sa kojim ne možete da pogrešite

Konjski rep

Shutterstock

Gotovo da i nema žene koja ne žudi za zdravom, čvrstom kosom punom volumena. Srećom, postoji jednostavan trik uz pomoć kojeg možete sa lakoćom da postignete taj izgled, a reč je o jednostavnoj frizuri za dugu kosu, odnosno rep pun volumena. Ovaj jednostavan, a itekako efektan trik vizualno će kosu učiniti znatno gušćom.

 

 

Prvi korak prema izgledu punom volumena je ravnomerno razdeljivanje kose na dva jednaka dela. Potom napravite dva repa a, za postizanje maksimalnog volumena, možete iskoristiti suvi šampon ili sprej za teksturu kose. Nanesite proizvod na koren kose i lagano utrljajte kako bi kosa ostala bujna što duže vremena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAFNE (@dafne_evangelista)

 

 

Možete da lagano izvučete nekoliko pramenova iz korena svakog repa, što će takođe podići kosu i dati joj puniji izgled repa. Nakon što ste dodali teksturu i volumen svakom repu, spojite ih zajedno koristeći treću elastičnu gumicu. Pritom pazite da gumica bude dovoljno čvrsta da održi oblik repa. Za nešto sofisticiraniji izgled, iskoristite tanji pramen kose kojim ćete prekriti elastičnu gumicu.

BONUS VIDEO:

 

 


 

 

 

Komentari (0)
Loading