Recite zbogom borama, flekama i aknama: Sa ovim receptom preporodićete kožu bolje nego sa nekim skupim preparatom

Slobodanka Ćorić Vesti 12.04.2024 16:34 0

Savršeno uklanja crvenilo, iritaciju i otok, čisti kožu, osvežava i tonizira

losion

Printscreen

Ovaj domaći losion od peršunovog lišća, soka limuna ili jabukovog sirćeta pomoći će vam da očistite kožu i uklonite tamne fleke i pege sa lica. Priprema ovog losiona je vrlo jednostavna.

Poznato je da peršun izbeljuje i regeneriše, često se koristi u mnogim kozmetičkim preparatima, a bogat je i vitaminima i mineralima.

Savršeno uklanja crvenilo, iritaciju i otok, čisti kožu, osvežava i tonizira. Odličan je za negu očiju. Pomaže u uklanjanju akni i bubuljica.

Šta vam je potrebno za ovaj losion:

2 kašike sitno iseckanog peršunovog lista
1 kašičica limunovog soka ili jabukovog sirćeta
200 ml vode

Priprema:

Seckani svež peršun preliti sa 200 ml ključale vode i dinstati 15 minuta. Uklonite sa vatre i ostavite da se ohladi. Kada se ohladi, dodajte 1 kašičicu limunovog soka ili jabukovog sirćeta. Sipajte smešu u staklenu teglu. Držite ga u frižideru.

Kako ga koristiti:

Ovaj domaći losion savršeno popunjava bore, čisti i uklanja mrtvu kožu. Zahvaljujući svojim jedinstvenim svojstvima, peršun pomaže u uklanjanju tamnih mrlja. Koristite ga svakodnevno (ujutro i uveče pre spavanja), nakon mesec dana mrlje i prljavština na licu će nestati.

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading