Od njene lepote zastaje dah: Nov izgled Anđeline Džoli ne prestaje da se komentariše, mreže se usijale od komentara

Olja Jelić Vesti 13.04.2024 10:40 0

Anđelina Džoli se posle dve godine pojavila na crvenom tepihu i izazvala zemljotres

Anđelina Džoli

Profimedia

Prošlo je više od dve godine otkako se Anđelina Džoli poslednji put pojavila na crvenom tepihu pa se sinoć potrudila da ustavi utisak, a na mrežama pljušte komentari da je ovo "najlepša žena na svetu".

Nakon što se pojavila na brodvejskoj premijeri predstave "The Outsiders" na društvenim mrežama se priča samo o njenoj lepoti i izdanju s ovog događaja.

 

 

Na premijeru je stigla sa svojom decom Vivien i Paksom. Za tu priliku, glumica je nosila zlatnu satensku haljinu koju je prekrila lepršavim smeđim ogrtačem sa jednim dugmetom na vrhu.

Izgled je upotpunila asimetričnim Saint Laurent minđušama i otvorenim sandalama. Glamurozno izdanje zaokružio je crveni karmin i blago uvijena kosa.

 

 

 

Anđelini su se kasnije na crvenom tepihu pridružili koproducent "The Outsidersa" Džastin Levine i njena ćerka Vivien. Tinejdžerka, koja je pomogla svojoj majki pri pripremi predstave, nosila je ležernu odeću.

Dobitnica Okara rekla je novinarima da je Vivien "glavna kad se radi o pozorištu u porodici". Otvoreno je govorila i o svojim nedoumicama u Holivudu što objašnjava njen izostanak s crvenih tepiha u poslednjih nekoliko godina.

 

 

Čini se da je poslednjim pojavljivanjem nadoknadila višegodišnje oduststo jer se na društvenim mrežama nižu komentari o njenom izgledu, a mnogi su je proglasili "najlepšom ženom na svetu".

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading