Kako izabrati dobar kolagen?

promo Vesti 23.04.2024 09:00 0

Na tržištu se kolagen nudi u različitim oblicima, pakovanjima, od brendova raznih proizvođača... Šta je kolagen, da li je opravdano nadomestiti nedostatak istog i kako napraviti najbolji izbor kolagena u "moru" ponude?

kolagen

Promo

Na tržištu se kolagen nudi u različitim oblicima, pakovanjima, od brendova raznih proizvođača... Šta je kolagen, da li je opravdano nadomestiti nedostatak istog i kako napraviti najbolji izbor kolagena u "moru" ponude?

Kolagen je glavni protein u telu, imamo ga svuda, u mišićima, koži, kostima, zglobovima, kosi, noktima... Naše telo ga svakodnevno proizvodi, ali sa godinama na žalost stvaranje kolagena u telu se smanjuje, što je vidljivo na prvi pogled – koža postaje opuštenija, kosa postaje lomljiva i tanja, slabi hrskavica što dovodi do slabljenja zglobova, pokretljivosti. Dobra vest je da da se na ovaj prirodan proces gubitka kolagena može uticati dopunskim unosom.

Tri najvažnija zaključka iz srpske posete Americi

I tu se pojavljuje pitanje – koji kolagen izabrati? Najvažniji je svakako kvalitetan sastav, pri čemu obratite pažnju i da li je potvrđen od strane relevantne institucije. Apsorpcija kolagena je takođe izuzetno bitan momenat, upravo to je ono što čini efikasnost, a nije svejedno ni i u kakvoj ambalaži se sastojci čuvaju. Prijatan ukus je na visokom mestu svih konzumenata, uz odnos cene i kvaliteta.

Stoga je naša preporuka Voonka Collagen Shake Drink Mix. Ovaj premijum kolagen proizvod sadrži čak 10.000 mg kolagena tip I i III zajedno sa preporučenim dozama ostalih ključnih sastojaka.

Za elastičnost kože važna je i hidratacija. Prateći sastojak ovog kolagen miksa je hijaluronska kiselina, koja upravo na sebe vezuje veliku količinu vode.

kolagen

Promo

 

Pored toga što doprinosi imunitetu i deluje kao antioksidans, Vitamin C učestvuje u biosintezi kolagena.

Biotin ili vitamin B7 u visokoj koncentraciji čini vašu kosu, kožu i nokte jačim i zdravijim.

Antioksidans resveratrol pruža potporu kardiovaskularnom sistemu, smanjuje rizik od srčanih oboljenja, poboljšava imuni sistem, smanjuje nivo šećera i lošeg holesterola u krvi.

Sve to u jednoj bočici Voonka Collagen Shake Drink Mix-a! Ovaj optimalni miks potvrđen je odobrenjem Ministarstvo zdravlja na osnovnu analiza Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Zavoda za javno zdravlje Kragujevac.

Vitamini se čuvaju u specijalnom čepu kako bi ostali sveži i kako bi se sprečila oksidacija kolagena. Osvežavajući voćni ukus mešavine breskve i pomorandže, bez dodatnog šećera, garantuje prijatnu konzumaciju, a s obzirom da se u potpunosti apsorbuje, Voonka Collagen Shake Drink Mix deluje brzo i efikasno što ga čini idealnim za svakodnevni unos kolagena.

Tagovi: #kolagen
Komentari (0)
Loading