Modni zaokret Denifer Lopez: Glamurozna izdanja zamenila opuštenim stilom, a njene farmerke su apsolutni hit

Olja Jelić Vesti 26.04.2024 11:40 0

Poslednjih nedelja Dženifer Lopez na ulicama Njujorka privlači pažnju ležernim, ali stilski vrlo doteranim kombinacijama. A prema svemu sudeći, pronašla je svoj omiljeni par farmerki iz kojih ne izlazi

Džej Lo

Profimedia

Poslednjih nedelja Dženifer Lopez na ulicama Njujorka privlači pažnju ležernim, ali stilski vrlo doteranim kombinacijama. A prema svemu sudeći, pronašla je svoj omiljeni par farmerki iz kojih ne izlazi.

Iako njena garderoba sadrži komade o kojima brojne trendseterke mogu da sanjaju, Dženifer Lopez kada pronađe omiljen odevni komad nosi ga nekoliko puta. Upravo je to slučaj s farmerkama ekstremno širokih nogavica u kojima je slavna pevačica i glumica viđena čak tri puta u zadnje dve nedelje.

Došlo je do velikog modnog zaokreta u stilu slavne Džej Lo koja je svoj uobičajeni glamurozni izgled i duboke dekoltee zamenila s predimenzioniranim krojevima i uličnom odećom.

Ponovo je snimljena na ulicama Njujorka i nosila je spomenute široke farmerke. Stajling je zaokružila s debelom rolkom podvrnutih rukava, a našle su se tu K-SWISS Classic VN tenisice s platformom.

Prethodno Džej Lo je baggy farmerke širokih nogavice kombinovala sa uskom belom rolkom, a kasnije s kratkim i uskim šumsko zelenim puloverom. U ruci je tad nosila malu zelenu i lakiranu Lady Dior torbu, a patike zamijenila 'ružnim' čizmama oko kojih se uvek lome koplja. Ipak, tada su se u prvom planu našli njeni istaknuti trbušnjaci.

Čini se kako je Džej Lo pronašla svoju prolećnu 'uniformu', a usput je pokazala kako baggy farmerke itekako mogu biti laskave.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading