Mob wife estetika ne jenjava: Haljina sa leopard printom zaludela influenserke, a mi smo je našli za 3500 dinara

Olja Jelić Vesti 27.04.2024 16:21 0

Haljina sa leopard printom je apsolutno zaludela influenserke

Zara haljina

Printscreen/Instagram

Iako na spomen mob wife estetike mnogi od nas pomisle na krzno i bunde, činjenica je kako je ovaj maksimalistički trend itekako primjenjiv i u toplim danima. Upečatljivi zlatni nakit, naglašena šminka I odvažne boje i uzorci samo su neki od ključnih elemenata ovog stila koji su u poslednje vreme zavladali autfitima trendseterki. Među uzorcima vredi izdvojiti one životinjske, pogotovo leopard print koji trenutno viđamo svuda.

 

 

Od modnih dodataka poput naočara i torbi do obuće i ženstvenih modnih komada, gotovo da nema kategorije u kojoj se leopard print nije pojavio ove sezone. Kada pričamo o odeći, viđamo ga na širokim, fluidnim pantalonama i suknjama koje čine baš svaku dnevnu kombinaciju zanimljivijom, a izgleda sjajno i na haljinama za večernje prilike.

 

 

 

Među komadima s ovim popularnim printom u zadnje se vreme istaknula kratka haljina bez rukava iz nove Zara kolekcije. U pitanju je model jednostavnog, ravnog kroja, koji evocira popularnu siluetu šezdesetih. Haljina je idealna za vrlo tople prolećne i letnje dane za sve prilike. Zarina haljina ovih dana je preplavila društvene mreže.  I dalje dostupna na Zara webshopu – i to u svim veličinama. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading