Haljina koju nosi Kejti Holms je pun pogodak: Sve žene moraju da je imaju u svom ormaru ove sezone, stoji kao salivena!

Vesti 04.05.2024 17:08 0

Autfit je jednostavan i idealan za grad...

Kejti

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Svet je ove nedelje osetio letnje vreme i svi su bili željni da se otarase dugih rukava i uživaju u visokim temperaturama - uključujući Kejti Holms.

Glumica je primećena kako šeta gradskim ulicama u haljini srednje dužine sa crvenom majicom ispod i parom baletanki u teget boji.

Autfit je jednostavan i idealan za grad. Ravne cipele za šetnju i praktična haljina olakšavaju kretanje. Šarena majica bez rukava ispod haljine je odličan način da unesete malo boje u letnju odeću, posebno za nekoga čija je garderoba jednobojna, ističe People.

Možda već imate ove komade u svom ormanu, a ako ih nemate, obavezno ih nabavite što pre jer su neizostavan deo modnih kolekcija svake dame.

Podsećamo, Kejti je nedavno zapažena u Njujorku sa svojom ćerkom Suri. Kejti je nosila zabavan kaki ansambl, sportske pantalone širokih nogavica i odgovarajući džemper sa zelenim kišnim mantilom. Nosila je udobne sandale i elegantne naočare za sunce.

Kejti

Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Suri je nosila smele crvene pantalone sa zabavnim belim i crnim dizajnom. Takođe je nosila i tamnoplavi kaput preko odgovarajućeg džempera, a na nogama je imala crne patike. 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading