Jedva disala: Slavna pevačica nije mogla da se pomeri, morali da je nose preko crvenog tepiha, pogledajte hit momenat!

Vesti 07.05.2024 11:03 0

Tajlina haljina je bila toliko uska da je jedan čovek morao da je podigne i prenese preko stepenica...

Tajla

Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Gremi nagrađivana pop zvezda u usponu je večeras debitovala na crvenom tepihu Met Gale, a njena prva pojava na stepenicama Metropoliten muzeja umetnosti nije razočarala.

Za najveću modnu noć, Tajla je nosila Balmanovu haljinu u krem nijansi. Zadržala je minimalne detalje odlučivši se za srebrnu dijamantsku ogrlicu i tašnu u obliku peščanog sata, u skladu sa ovogodišnjom temom Met Gale.

Pevačica takođe je zamenila svoje klasične lokne elegantnim slojevitim bobom. Pre nego što je izašla na tepih, Tajla je rekla novinarima da je njena haljina inspirisana „peskom vremena“, što objašnjava njenu torbicu u obliku pešćanog sata.

Tajlina haljina je bila toliko uska da je jedan čovek morao da je podigne i prenese preko stepenica, dok su ostali vodili računa o njenoj haljini. Izgledala je kao živa lutka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Unbothered (@r29unbothered)

 

Tajla je razgovarala sa Harperovim Bazarom u aprilu, razmišljajući o svom munjevitom usponu ka slavi i o tome kako moda igra ulogu u tome kako se ona predstavlja svetu.

„Volim da tigrasti print i opuštene ostrvske elemente– posebno u ovoj eri, jer se očigledno predstavljam svetu...Predstavljamo ih kao deo priče o Tajli“, rekla je ona.

„Tako je zabavno fanovima pružiti uzbuđenje. Radujem se što često nastupam i ljudima pružam više vizuelnih prikaza i sadržaja i širim svet koji smo stvorili i omogućujem pristup većem broju ljudi - baš kao što je nekada bilo, kada sam bila mlađa i bila obožavateljka. Zaista želim da ponovo stvorim tu vrstu uzbuđenja." 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading