Uz OVE trikove on će stalno MISLITI na vas: Stvorite KONEKCIJU kojoj neće moći da ODOLI!

Vesti 07.10.2022 22:30 0

Male cake koje puno znače

Uz OVE trikove on će stalno MISLITI na vas: Stvorite KONEKCIJU kojoj neće moći da ODOLI!

unsplash.com

Kada se žena zaljubi, veoma joj je važno i bitno da joj partner posvećuje pažnju a ovo su cake sa kojim ćete uspeti da održite tu "draž" kao na početku zabavljanja:

Uz OVE trikove on će stalno MISLITI na vas: Stvorite KONEKCIJU kojoj neće moći da ODOLI!

unsplash.com

 

 

1. Osvojite poverenje osobe - Ovo je siguran način da privučete nekoga u svoj život i preduslov za ostvarenje kvalitetnog odnosa. Važno je da budete iskreni, da ispunjavate obećanja i da poštujete granice. Ovo će učiniti odnos prijatnijim i pozitivnijim prema vama, što će podstaći osobu da više razmišlja o vama.

2. Uvek završavajte razgovor pozitivno - Bilo da razmenjujete poruke, obavljate video pozive ili razgovarate telefonom, potrudite se da se vaš razgovor završi u duhu dobre energije. Takav utisak ostavlja prostor i želju za novim pozivom, susretom, porukama. Ova osoba će se sećati prijatnog razgovora koji ste vodili, ceniće vaše dragoceno vreme zajedno - i razmišljaće o vama.

3. Ubacite tajne beleške da ih pronađu - Ovo je predivan gest koji pokazuje da vi mislite na nekoga, da vam je stalo, ali i možda ćete lakše na taj način izraziti osećanja. Takođe, kada osoba oronađe papirić sa lepom porukom, sigurno će joj izmamiti osmeh i razmišljaće o vama. To je mali čin koji zaista može popraviti dan.

4. Sitnice koje život znače - Razmislite šta možete da učinite da se vaša draga osoba oseća dobro. To mogu biti dirljive sitnice koje su emotivne i pokazuju vaša osećanja kroz dela. Na primer, možete osobi poslati poruku u kojoj je podržavate na njenom putu razvoja, možete joj ispeći omiljeni kolač, kupiti mali poklon bez povoda, dati ohrabrenje u teškim danima, reći kompliment onda kada je najpotrebnije... Iako neke stvari smatramo zanemarljivim, baš te sitnice mogu biti magičan prah za svaki odnos.

5. Nasmejte ga čak i kada ste razdvojeni - Deljenje smeha je odličan način da se ljudi povežu i ojačaju vezu koju imaju. Ako želite da neko i dalje misli na vas, budite duhoviti i zabavljajte se u svakom trenutku. Smeh je ključ srca i sreće - on nas greje iznutra.

6. Uvek budite svoji, istaknite svoje pravo "ja" - Kada ste prirodni, pokazujete svoju autentičnost, prave osobine, mnogo pre ćete biti deo nečijih misli, nego ako se trudite da ste predstavite u lažnom svetlu. Otvorite se i dozvolite mu da upozna neverovatnu osobu kakva si jeste. Kada cenite svoju jedinstvenost i autentičnost, živite srećniji i optimističniji život.

 

 

Komentari (0)
Loading