Donirao je spermu pod lažnim imenom: Sve je izašlo na videlo kada su se roditelji dece sreli i videli da ... mališani izgledaju isto!

Vesti 19.02.2023 14:00 0

Zamislite iznenađenje grupe roditelja iz LGBT+ zajednice kada su tokom većeg skupa shvatili da im deca izgledaju kao braća i sestre

Donirao je spermu pod lažnim imenom: Sve je izašlo na videlo kada su se roditelji dece sreli i videli da ... mališani izgledaju isto!

unsplash.com

Čovek, čiji identitet nije javno otkriven, koristio je četiri različita pseudonima da donira spermu članovima australijske LGBT+ zajednice. Skandal je izašao na videlo kada je zajednica organizovala integracijski sastanak za mlade roditelje. Na njemu je došlo do šokantnog otkrića.

Šokirana grupa roditelja, od kojih su neki koristili usluge tog čoveka, počela je da zove lokalne klinike za plodnost da vidi da li se čovek motao tamo. Slučaj je izašao na videlo jer donor nije bio potpuno belac, što je njegovom potomstvu dalo sasvim karakteristične gene.

Očajni ljudi kupuju spermu na crnom tržištu

U Australiji je nezakonito plaćati ili davati poklone da bi se pribavilo bilo kakvo ljudsko tkivo, što je delo za koje je kazna do 15 godina zatvora. U međuvremenu, čovek je uzimao novac za svoju spermu. Donator je nudio svoje usluge na više načina. Među njima, osim doniranja sperme na klinici, bilo je i nezvaničnih i neregulisanih, poput Fejsbuk grupa.

Iako je sve ovo nezakonito, neformalne metode cvetaju među neheteronormativnim parovima, a veb stranice koje povezuju očajne roditelje sa voljnim donatorima napreduju. Proces plaćanja sperme je takođe savršen.

 

 

Komentari (0)
Loading