Ona je ponosna majka sedmoro dece: Svi se iznenade kad čuju da dva dečaka imaju isto ime, ali postoji objašnjenje

Vesti 22.02.2023 13:20 0

Ima 28 godina i veliku porodicu, ali ono što je ljudima posebno neobično je činjenica da njena dva sina imaju isto ime

Ona je ponosna majka sedmoro dece: Svi se iznenade kad čuju da dva dečaka imaju isto ime, ali postoji objašnjenje

Printscreen/TikTok

Džes, koja objavljuje na TikTok-u pod korisničkim imenom @jesssfamofficial, objasnila je da se udavala tri puta i da je imala četvoro dece, uključujući blizance, do svoje 24. godine.

Otkrila je da je sada zadovoljna trećim brakom, a porodica se prirodno proširila.

Džes, sada majka sedmoro dece, opisuje svoj život kao deo interesantne porodice na društvenim mrežama, gde je otkrila da je imala samo 17 godina kada je prvi put zatrudnela. Porodila se sa 18 godina pre nego što je godinu dana kasnije ponovo zatrudnela. Do njene 24. godine, Džes je bila udata dva puta - oba puta za istog čoveka.


Džes ima petoro sopstvene biološke dece, a njen sadašnji muž je imao dvoje iz prethodnog braka, ali tvrdi da su svi porodica i da na svu svoju decu jednako gleda. U jednom snimku, Džes je objasnila da dva njena sina imaju isto ime - ali to je iz slatkog razloga. „Dakle, ako ste novi u našoj priči, mi imamo dva Kadena i to je zato što smo mešana porodica. „Dakle, imamo ovog Kadena, koji se piše sa K. On je moj osmogodišnjak", rekla je.


„Onda je tu i drugi Kaden. Moj bonus sin, moj posinak. „On je zapravo najstariji od sve naše dece. Njegovo ime je Caden. „Upoznala sam ga kada je imao četiri godine i kada smo se ja i njegov tata okupili, shvatili smo da oboje imamo sina po imenu Kaden, dakle re[ili smo vam misteruju kako imamo dva Kadena.


Njen video je očigledno impresionirao mnoge, jer je prikupio 463,4 hiljada lajkova i 1.088 komentara. Jedna osoba je rekla: „Bonus sin“. Toliko mi se ovo dopada da bukvalno mogu da osetim ljubav.” Drugi je dodao: "Ovo je divno." Treći je komentarisao: „O moj Bože, upravo sam naišao na tvoje video snimke. Svi ste tako neverovatni!”

U međuvremenu, mnogi drugi su otkrili da i oni u svojoj porodici imaju decu sa istim imenom. Neko drugi je potvrdio: „Moj brat se zove Hanter, a polusestra se takođe zove Hanter!“
 

Komentari (0)
Loading