Imaju 22 godine i jedno telo: Sada je jedna BLIZNAKINJA pronašla dečka, a evo kako funkcioniše to

Vesti 30.04.2023 15:30 0

Lupita i Karmen Andrade su siamske blizanke spojene u karlici

Imaju 22 godine i jedno telo: Sada je jedna BLIZNAKINJA pronašla dečka, a evo kako funkcioniše to

Printscreen/Instagram

Imaju po jednu nogu, dele reproduktivne organe, jetru i krvotok. 22 godine su svaku sekundu provodili zajedno, a sada je u njihov život ušla treća osoba. Karmen se zaljubila i ima dečka. Ali kako pronaći prostor za intimnost u takvim okolnostima?

Lupita i Karmen Andrade, 22, podelile su kako je živeti kao dvoje ljudi u delimično jednom telu. One su rođene spojene u kukovima - imaju jednu karlicu, vaginu, jetru i krvotok, a svaki ima jednu nogu.

- Nije šareno, imamo mnogo izazova. Ali naš život je sjajan. Idemo u bioskop i na koncerte, putujemo avionom - pričaju sijamski blizanci u intervjuu za Todai.com. Kako kažu, uprkos brojnim problemima, nikada nisu pokušale operaciju razdvajanja, jer jedna ili čak i obe ne bi preživele.

Sada se, međutim, sestre suočavaju sa potpuno novim izazovima. Jedna od njih - Karmen - našla je sebi dečka Danijela. Lupita je, s druge strane, aseksualna.

Kako kaže zaljubljena 22-godišnja žena, upoznala je svoju ljubav u oktobru 2020. preko aplikacije za upoznavanje. Danijel je osvojio njeno srce jer nije pitao za sijamsku blizankinju. Od tada idu zajedno na sastanke, iako, kako Karmen priznaje, nije bilo seksualnog kontakta između njih. Već su razgovarali o veridbi u budućnosti, ali prvo žele da se usele zajedno.

"Danijel i ja volimo decu, ali ne želimo svoju. Lupita i ja ne možemo da zatrudnjemo, imamo endometriozu i na hormonskoj smo terapiji za suzbijanje menstruacije", kaže Karmen.

Ona dodaje da se njena sestra, na sreću, odlično slaže sa Danijelom. „Kada Danijel ostane sa nama, brzo zaspim. On je budan i pravi Lupiti društvo“, kaže ona.

„Ponekad se osećam loše jer želim da provedem toliko vremena sa Danijelom. Zato pokušavamo da napravimo kompromis. Na primer, Lupita bira gde ćemo ići na večeru ili šta ćemo raditi“, kaže Karmen.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading