Mlada mama objavila sliku sa BEBOM, a ljudi ostali u čudu: "Ovo nije normalno"

Vesti 07.06.2023 09:07 0

Mlada mama Klara Tomas objavila je na društvenim mrežama snimak na kojem se vidi njena 18-mesečna ćerka, a snimak je šokirao ljude.

tiktok

Printscreen/TikTok

Naime, njena ćerka Magnolija je toliko velika za svoje godine da mnogi, kaže ova mlada mama, misle da ima četiri godine. Na snimku koji je brzo postao viralan na društvenim mrežama i trenutno ima 17,5 miliona pregleda na TikTok-u, Klara se pojavljuje sa svojom 18-mesečnom devojčicom, jedva je držeći u naručju.

 

@clarajaethomas Magnolia has been in 4T clothes since 10 months old 😩 😂#babiesoftiktok #fyp #toddlersoftiktok #bigbaby ♬ original sound - Little fox

 


Korisnici TikTok-a nisu mogli da veruju da je to tako mala beba. „Ne mogu da verujem da je ovo devojčica koja nema ni dve godine“, „Interesantno je kako male mame uvek imaju veliku decu, to nikad nisam razumeo“, „Šta je hraniš“, „Ovo nije normalno“ , samo su neki od komentara. Neki su u komentarima tvrdili da devojčica mora da ima zdravstvenih problema zbog kojih tako brzo raste i dobija na težini, ali je majka takve pretpostavke demantovala.

 

 

Komentari (0)
Loading