"Tera sinove da nose odeću za devojčice": Megan Foks u centru skandala, odgovorila na prozivku da zlostavlja decu

Slobodanka Ćorić Vesti 12.06.2023 07:38 0

Megan Foks se oglasila nakon priče da tera sinove da nose odeću za devojčice, iako oni to ne žele. Poručila čoveku koji ju je prozvao - "za*ebavaš se sa pogrešnom vešticom"

megan foks

Profimedia

Glumica Megan Foks glavna je tema američkih medija već nekoliko dana, zbog svađe oko načina na koji odgaja decu. Sve je počelo kada je producent Robi Starbak objavio fotografiju Megan sa sinovima, koji imaju dugu kosu i na slici jedan od njih nosi roze majicu.

Megan sa bivšim mužem Brajanom Ostinom Grinom ima tri dečaka, Nou (10), Bodija (9) i Džurnija (6).

"Ovo su sinovi Megan Foks, ranije smo živeli u istoj ograđenoj zajednici i deca su nam se igrala u parku. Video sam dvojicu njih kako doživljavaju slom, jer ih mama tera da nose odeću za devojčice, a dadilja pokušava da ih uteši. Čisto zlostavljanje dece. Molite se za njih", napisao je Starbak, kandidat za kongresmena.

Njegovi komentari odjeknuli su u anti-LGBT zajednici, a ubrzo mu je i sama glumica odgovorila.

"Ja ispred kuće Robija Starbaka", napisala je Megan uz fotomontažu gole žene koja navodno jede mrtvu životinju, i naslov "Medicinska sestra je zapanjena snimkom na kom se vidi veštica koja obavlja ritual i jede leš životinje".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

Megan je više puta iznenađivala javnost pričom o "ritualima" koje obavlja, a koji ponekad uključuju i krv. Ali o odgajanju dece je uvek govorila ističući svoj slobodni pristup.

"Posao roditelja je da poštuje dete kao individualca, a ne da ga kontroliše. Ne treba da svoju decu u osobe kakve mislimo da bi trebalo da postanu", rekla je ona.

Megan se kasnije direktno obratila Starbaku i poručila mu da se "za*ebava sa pogrešnom vešticom".

"Nisam želela da ti dam pažnju jer znam da za njom žudiš. Ali da te naučim nešto. Koliko god da si očajan u potrazi za novcem, uspehom ili slavom, nikad ne koristi decu kao oružje ili valutu u društvu, posebno ne sa zlim namerama. Zloupotreba mog deteta zarad pažnje za tvoju političku kampanju stavila te je na pogrešnu stranu univerzuma. Mene su mnogo puta pokušali da spale na lomači nesigurni narcisi, impotentni mali muškarci kao što si ti. Za*ebavaš se sa pogrešnom vešticom", napisala mu je Megan.

"Ako njena deca žele da se oblače u devojačku odeću, to im je dozvoljeno. Bukvalno ne razumem zašto ljudi imaju problem sa dozvoljavanjem vašem detetu da bude srećno. Ne pokušavate da promenite pol operacijom, samo im dozvoljavate da uživaju u modi. Zato mrzim što postoji odeljak za dečake i devojčice. Nosim mušku odeću jer je od boljeg materijala, izgleda dobro, čini mi se udobnim, ne kratka ili uska. Ali ipak sam srećna što sam žena. Dakle, momci bukvalno prestaju da guraju vašu homofobičnu agendu na druge i da koristite decu kao svoj način da izrazite svoje homofobične emocije", na glumićin post se nadovezala korisnica instagrama.

"Megan čak ne objavljuje slike svoje dece na sopstvenim profilima, a potpuni stranci jesu? Da li ima smisla?",

"Biće potrebne godine terapije za tu jadnu decu",

"Mislim da dečaci nisu hteli da se oblače kao devojčice, a ne daj Bože i da jesu, vreme je da ih vaspitamo kako treba, to je obaveza svakog roditelja, to je od hiljadu godina. Gde su nestale naše tradicije? U kakvom tabu svetu živimo, distancirajući se od Boga svaki dan, mala deca koja ne mogu da brinu o sebi odlučuju o svom polu i roditelji ih podržavaju u ovome, ti bi trebalo da budeš majka, tvoja deca će zahtevati da jedu svu nezdravu brzu hranu 24×7 , Hoćete li im dati slobodu da i to urade?? Zaustavi".


 

Komentari (0)
Loading