Umesto tipične zabave darivanja bebe organizovala nešto potpuno drugačije: Evo šta je zamolila svoje prijateljice

Olja Jelić Vesti 28.10.2023 15:05 0

Ova mama je odlučila da organizuje nesvakidašnju zabavu za dorivanje bebe

Mama

Printscreen/TikTok

Organizovanje zabava darivanja budućih roditelja i njihove nerođene bebe tradicija je koja u SAD-u postoji od 1930-ih. Međutim, to ne znači da svima odgovara.

31-godišnja trudnica Nia Lui nedavno je postala viralna jer je umesto tipične zabave odlučila da organizuje nešto sasvim drugačije. Svoje prijateljice je zamolila da joj pomognu u čišćenju kuće.

"Sve je organizovala moja prijateljica Bri. Poslala sam joj popis stvari koje želim da završim pre nego što dođe beba, a ona je napravila kartice sa zadacima za svakog gosta", ispričala je u videu koji je skupio preko milion pregleda na TikToku.

 

@nialui21 Replying to @Haley Sheppard Every pregnant mom needs a nesting party. If you’re pregnant and don’t want a baby shower, do this. If you have a pregnant friend, do this for them! #nestingparty #nestingmom #nestingmode #pregnantmom #pregnancy #babyshower #nestingmama #thirdtrimester #ittakesavillage #myvillage @Bri Welcker ♬ original sound - Nia Mullet Mom

 

Nia se našalila da je preuzela ulogu nadzornika, pa je gošćama govorila gde želi nameštaj i što s njim treba učiniti. Na kraju je sa prijateljicama večerala, razgovarale su i družile se.

"Sve je bilo divno i osećam se spremnijom za dolazak bebe. Toplo preporučujem ovakve zabave", zaključila je.

 

@najzena.rs Udruženje Asocijacija mama Srbije i naš portal „Naj žena“, su pokrenuli video serijal „Naj mama“ u kome vam predstavljamo sve one žene koje s ponosom mogu da nose ovu titulu. 👸🏻 Druga naša „Naj mama“ je Nataša Gasenberger, ponosna majka sedmoro dece. Ova hrabra mama, objasnila nam je kakve sve izazove nosi svakodnevni život velike porodice. U intervjuu Nataša nam je otkrila i ko joj je pružio najveću pomoć I podršku dok su deca bila mala. 🙂 Priču sa Natašom pogledajte na našem portalu! #najžena #žena #najmama #mama #majke #jednajemajka #srbija #emisija #foryoupage #fypシ #majka ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading