Ne zna za granicu: „Svekrva želi da ide s nama na medeni mesec, ne možemo da joj izbijemo tu ideju iz glave!“

Vesti 02.01.2024 14:33 0

Buduća mlada požalila se na jednoj društvenoj mreži da njen verenik ima problem s postavljanjem granica majci - ona želi s njima na medeni mesec i ne preza ni od čega.

svekrva

Shutterstock

Žena se šokirala kad je njena svekrva zahtevala da se pridruži njoj i suprugu na medenom mesecu. Iako su ona i budući suprug pokušali da je odgovore i postave granice kada je reč o mešanju u njihov život, situacija je nakon toga postala još gora. Ovo je napisala anonimno na društvenoj mreži „Redit“, zatraživši savet od ostalih korisnika, piše „The Sun“.

Objasnila je da njen verenik ima problem s postavljanjem granica u odnosu s majkom. Zbog toga ide na terapiju. On i majka imaju toksičan odnos za oboje pa pokušava da postavi granice kako bi njih dvoje mogli da uspostave zdravu vezu. Uprkos brojnim pokušajima, čini se da svekrva još uvek ne razume zašto više ne može da zagrli ili poljubi svog sina isto kao kada je bio dete.

„Jednom prilikom mi je rekla da oseća kao da veza između nje i njenog sina zbog mene više nije ista“, napisala je buduća mlada. Rekla je da želi da popravi odnos i sa snajom, pa je odlučila da ide s njima na medeni mesec, kako bi mogli svi zajedno da porade na tome. 

- Rekla sam da se to neće dogoditi i ona je bila šokirana mojim odgovorom. Stalno je pitala zašto, šta ćete tamo raditi pa da ja ne mogu da budem s vama – pojasnila je buduća mlada. - Rekla sam joj da ću se se**ati s njenim sinom ceo dan, svaki dan, iskoristićemo svaki centimetar tog apartmana u kome ćemo odsesti, tako da zapravo nećemo imati vremena za stvari koje ona želi raditi s nama – piše buduća mlada.

Nažalost, njena taktika pokazala se pogrešnom.

- Svekrva mi je rekla da s**s nije toliko uzbudljiv da bismo se njime bavili ceo medeni mesec, jer „postoji samo nekoliko poza“. Rekla je i neke druge stvari od kojih se još uvek ježim, čak i nedelju dana posle razgovora – ispričala je.

Neko od korisnika ove društvene mreže joj je predložio da ponudi svekrvi da isplaniraju zajednički odmor iduće godine i to je pokušala, ali buduća svekrva nije to dobro prihvatila. 

Većina ljudi u komentarima na njenu ispovest piše kako nikako ne treba da odustane od svojih odluka, makar to značilo i da odloži venčanje.

„Situacija je doslovno recept za katastrofu. Vaš verenik treba da se bavi svojim ludim roditeljima, a ne vi“, bio je jedan komentar. 
„On treba da bude jak i postavi jasne granice i sprovodi ih. Ne bih se udala za njega dok se roditelji ne pomire s tim“, napisala je jedna žena ispod ove ispovesti. 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading