Ovo je najtužniji snimak koji ćete danas videti: Majka je slavila ćerkin 2. rođendan, a zbog ovog joj se srce slomilo

Olja Jelić Vesti 03.01.2024 13:01 0

Australijanka Bre iz Perta ostala je skrhana nakon što se samo dvoje od deset potvrđenih gostiju pojavilo na rođendanskoj zabavi njezine ćerke.

proslava dečijeg rođendana

Printscreen/TikTok

Australijanka Bre iz Perta ostala je skrhana nakon što se samo dvoje od deset potvrđenih gostiju pojavilo na rođendanskoj zabavi njene ćerke. 23-godišnja majka iznajmila je igraonicu za proslavu 2. rođendana ćerke koja se naplaćuje po detetu, ali pojavilo se samo njih dvoje.

"Deset roditelja nam je potvrdilo da će njihova deca doći. Međutim, došle su samo jedna devojčica iz vrtića i njezna sestrična", otkrila je Bri u videu koji je objavila na TikToku.

Tvrdi da niko nije javio što ipak neće doći, osim jednog roditelja.

"Jedan od njih javio se pet sati nakon proslave i izvinio se zato što je zaspao. Roditelji, molim vas, budite bolji. Ako nećete doći, samo to recite", apelovala je Bri.

Njenoj ćerki cela situacija ipak nije pokvarila poseban dan. Uživala u igri s prijateljicom i sestričnom.

 

@missbreparker Wouldnt wish this on anyone but to all the parents that go through this, all that matters is that your child had fun and that you did your part 👏🏼 #birthday #fyp #parenttok #blowthisup #encanto #encantodisney #disney #playdateskarrinyup ♬ je te laisserai de mots - ☆☆

 

"Sreća što je u godinama kada ne primećuje takve stvari i što se zabavila. Meni se slomilo srce i ovakvu noćnu moru ne bih poželela nikome. Slušate te priče u kojima se niko nije pojavio na dečijem rođendanu, i to je stvarno tužno, a još je gore kada se dogodi vašem detetu", zaključila je slomljena majka.

Video je skupio 200.000 pregleda i privukao pažnju mnogih koji su pružili podršku majci.

"Iskreno, odrasli moraju odrasti. Jako mi je žao što vam se ovo dogodilo", "Žao mi je, ali imaš prekrasnu devojčicu. Ne brini, neće se toga sećati", "Ljudi su grozni što nisu javili da ne mogu doći. Drago mi je da se ipak dobro zabavila", neki su od komentara.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading