Biće belaja: Bosanac koji je u braku sa dve žene ponovo šokirao javnost - Obe zatrudnele u isto vreme

Slobodanka Ćorić Vesti 05.01.2024 15:33 0

Fatima i Jana čekaju bebu, a sudeći po reakcijama, ovaj neobičan trojac je oduševljen prinovama

Elmedin Karić

Printscreen/TikTok

Priča o Elmedinu Kariću iz Busovače, koji živi sa dve žene, Fatimom sa kojom je deset godina u braku i ima troje dece i Ukrajinkom Janom, koju je upoznao na privremenom radu u Minhenu, obišla je region.

Fatima je plakala kad joj je saopštio da želi da oženi i Janu, ali navodi da se vremenom navikla i prihvatila je. Njegov otac, međutim, nije podržao taj potez i isterao ga je iz kuće izražavajući neslaganje s načinom života koji je odabrao.

Elmedin je, uprkos protivljenju mnogih, ostvario svoj san i sada živi sa dve žene pod istim krovom:

"Maštao sam kad sam bio momak da imam dve žene u isto vreme. Janu sam upoznao u Nemačkoj. Nisam hteo da lažem ni nju, a ni svoju ženu. Odmah sam joj rekao da sam musliman i da imam pravo na četiri žene", priča Elmedin i navodi da je Jana rekla da ga voli i da nema ništa protiv da se uda pod tim uslovima.

Elmedin je sada sa svojim ženama otišao i korak dalje, pa su, sudeći po snimku koji kruži društvenim mrežama, obe zatrudnele u isto vreme. Kako se vidi na snimku, voditelj je doneo testove za trudnoću, koji je pokazao i da Fatima i Jana čekaju bebu, a sudeći po reakcijama, ovaj neobičan trojac je oduševljen prinovama.

Elmedin Karić iz Gornje Višnice dospeo je u centar pažnje javnosti nakon snimka na kojem je otkrio da živi sa dve žene, a sada se oglasila njegova supruga Fatima.

"Evo ovako da se oglasim pošto nisam stigla ranije. Prvo, ne pada mi napamet da se vama vratim, da budem rob tebi i tvojoj mladoj kao što ti je Ema trenutno.  Pusti me na miru. Ja sam sama ovo birala, ja sama želim da živim ovako. Ja volim i Elmedina i Janu i decu",  poručila je Fatima ocu Sedžadu koji joj je poručio da su joj njegova vrata uvek otvorena.

Inače, Elmedin Karić je bio prijavljen Centru za socijalni rad.

Kasnije je rekao kako je svestan da je u BiH poligamija zakonom zabranjena, te da je zbog toga s Fatimom venčan opštinski, a s Ukrajinkom Janom šerijatski.

Nakon što su mediji objavili priču o čoveku koji živi sa dve žene u BiH što je suprotno svim bh. zakonima koji tretiraju pitanje bračnog života, porodice i života u zajednici Almir Terzić, urednik, politički analitičar i autor publikacija koje tretiraju pitanje jednakopravnosti spolova se obratio Centru za socijalni rad.

 
- Poštovani! Centar za socijalni rad Busovača upoznat je sa vešću o Elmedinu Kariću. Izvršili smo proveru u našim evidencijama i utvrdili da se isti ne nalazi u njima. Kontaktirali smo MUP SBK/Administrativnu službu CIPS gde smo došli do saznanja da imenovani nema prebivalište na području općine Busovača. U skladu sa navedenim ovaj organ nije mesno nadležan u navedenom predmetu. Lep pozdrav. Centar za socijalni rad Busovača - odgovorili su iz Centra za socijalni rad Busovača Terziću.

 

Komentari (0)
Loading