„Nikome to ne bih preporučila!“ Pobegla od kuće i udala se za momka koga je poznavala samo 13 dana

Vesti 10.01.2024 16:42 0

Ljubav na prvi pogled je moguća, a jedna žena kaže da je ona živi dokaz. Pobegla je s momkom koga je poznavala dve nedelje.

žena

Printscreen/TikTok

"Kada sam imala 24 godine, pobegla sam s muškarcem koga sam upoznala 13 dana ranije", rekla je Rejčel u videu koji je objavila na društvenoj mreži TikTok. Objasnila je da je bila sigurna u svoju odluku i pokazalo se da nije pogrešila. "Kad znate, znate! Zapravo ne opravdavam ovo, deco, samo zato što je meni uspelo, ne znači da obično funkcioniše," dodala je.

bračni par

Printscreen/TikTok

 

Rejčel je podelila fotografiju sa veridbe, na kojoj je u beloj haljini, a njen budući mladoženja kleči i prosi je. Godinama kasnije, srećan bračni par može se pohvaliti s troje dece i ne žale zbog svoje odluke.

Ljudi su u komentarima ispod njene objave pisali da su srećni zbog njih dvoje i bilo im je drago što je uspelo: "I ja sam to isto uradio s 18 godina!", napisao je jedan muškarac.

 

@themrspedersen When you know, you know! (I don’t actually condone this, kids! Just because it worked for me, doesn’t mean it usually works) #marriedatfirstsight #weeloped #marriedastranger #loveatfirstsight #whenyouknowyouknow

 

"Najbolja odluka ikad. Umro je u 33. godini i da se nismo venčali mladi, ne bih imala sve ove lepe uspomene", komentarisala je druga osoba. Mnogi su se složili da kada upoznaš „onu pravu osobu“, jednostavno znaš. "Upoznala sam muškarca u Kaliforniji na odmoru i udala se za njega na 20. rođendan. Još sam u braku", dodala je jedna žena. "Moj dečko se preselio iz Francuske u Meksiko a poznavali smo se samo jedan dan, i dalje smo zajedno nakon 5 godina", glasio je još jedan komentar.

Na osnovu svih tih iskustava može se zaključiti da u ljubavi vredi rizikovati.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading