Predivan momenat: Snimala je reakciju prijateljice na vest da je trudna, nije ni slutila kakvo je iznenađenje čeka

Olja Jelić Vesti 03.05.2024 09:15 0

Karolin Šada odlučila je da snimi reakciju jedne od svojih najboljih prijateljica na vest da je trudna. Ali, ono što nije očekivala jeste da će i sama na kraju ostati prijatno iznenađena

Prijateljice

Printscreen/TikTok

Karolin i njen suprug snimali su reakciju njene prijateljice za koju je ona pripremila paketić u kom su se nalazile dečje stvari, uključujući dudu varalicu koju je njena prijateljica držala. Prijateljica je Karolin pitala je li trudna, na što je ona potvrdno klimnula glavom. Tada je usledilo novo iznenađenje kada je i prijateljica otkrila da je trudna. 

Nakon te vesti, niko nije ostao suzdržan, a svi na video zapisu bili su jako srećni i uzbuđeni oko ovih novosti. Karolin je video podelila na TikToku, a ubrzo je postao viralan i pogledale su ga hiljade ljudi. 

 

@carolynnshada Telling one of my best friends I’m pregnant and it not going as planned 😂😭 #pregancy #babyannouncement ♬ original sound - Carolynn Shada

 

 

"Ovo je tako slatko, zajedno ćete odgajati svoju decu!", "Moja mama i njena najbolja prijateljica bile su trudne u isto vreme, to ih je jako povezalo", "Ima li nešto bolje od ovoga?", "Njihova deca će sigurno biti najbolji prijatelji", samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading