One su IZABRANICE Noletove braće: Najmlađi je osvojio srce popularne voditeljke, dok su se svi začudili sa kojom glumicom je Marko bio u vezi

Vesti 28.12.2021 13:09 0

Noletova braća su ovih dana u žiži javnosti, njihov ljubavni život se često skrivao od očiju javnosti

One su IZABRANICE Noletove braće: Najmlađi je osvojio srce popularne voditeljke, dok su se svi začudili sa kojom glumicom je Marko bio u vezi

Printscreen/Instagram

Đorđe Đoković je u vezi sa atraktivnom voditeljkom Saškom Veselinov, koja je na svom Instagram profilu jednom fotografijom potvrdila navode da su zajedno.

 

 

Ipak ono što je manje poznato je sa kim je bio Novakov srednji brat Marko pre više godina, piše "Kurir".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

 

U pitanju je glumica Dragana Mićanović koja je pre deset godina bila u emotivnoj vezi sa Markom Đokovićem, međutim, iako su delovali kao skladan par, prema pisanju medija u to vreme problem je predstavljala česta razdvojenost, te su se odlučili za raskid.

Marko je u to vreme pokušavao da se izbori za svoje mesto u svetu tenisa, pa je često putovao, dok je Dragana bila vezana za Beograd, gde je počela da dobija prve glumačke angažmane.

Ipak ostali su u prijateljskim odnosima, što je Dragana potvrdila posrednim putem.

- Poslala sam poruku u kojoj sam čestitala Novaku na osvajanju „Vimbldona“ i prvog mesta na „ATP“ listi. Veoma sam srećna zbog njega. To je kako Novakov, tako i uspeh cele njegove porodice - rekla je Dragana Mićalović, inače rođena sestra mnogo poznatije Slobode.

Komentari (0)
Loading