Grme koliko su ZGODNI: Zbog ova TOP TRI frajera večeras će sve DAME svim srcem da navijaju za Srbiju

Vesti 24.11.2022 18:30 0

Verujemo da će mnogi poželeti da neki od ovih igrača postignu pogodak kako bi skinuli majicu i pokazali svoje trbušnjake

Grme koliko su ZGODNI: Zbog ova TOP TRI frajera večeras će sve DAME svim srcem da navijaju za Srbiju

Printscreen/Instagram

 

Počelo je Svetsko prvenstvo u fudbalu u Kataru i okupilo neke od najboljih sportista sveta.

Reprezentacija Srbije danas igra svoju prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu u Kataru, a protivnik će im biti Brazil koji je prvi favorit za zlatnu medalju. U našim domovima velika euforija tokom Mundijala.


Oni su talentovani i uspešni, a pritom izgledaju fantastično. Verujemo da će mnogi poželeti da neki od ovih igrača postignu pogodak kako bi skinuli majicu i pokazali svoje trbušnjake.

Pogledajte našu listu top tri najbolja frajera koja ćemo večeras gledati u meču Srbija - Brazil.

1. Dušan Vlahović

Kod svih nas vlada napetost i uzbuđenje uoči Mundijala i večerašnje utakmice, a u centru pažnje posebno se našla izjava popularne pevačice Milice Pavlović za Kurir. Koja je otkrila da i ona jedva čeka utakmice ove reprezentacije.

- Kao što sam već govorila veliki sam patriota i nijedan stranac ne bi imao šanse u odnosu na naše momke. Dušan Vlahović ili Neymar? Odgovor je vrlo jednostavan - Vlahović - rekla je Milica za Kurir.

2. Dušan Tadić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dušan Tadić (@dusantadic)

Zgodan i lep ali pre svega kapriciozan i temperamentan. Dame koje vole žive vatre, neće skidati pogled sa Tadića. Naime, nakon utakmice između Vitesa i Ajaksa kapiten Ajaksa Dušan Tadić je želeo da pokloni dres jednom navijaču kluba iz Amsterdama, ali obezbeđenje ga je na nasilan način sprečilo da to uradi.

Redari su gurali srpskog fudbalera niz stepenice, kao da je huligan, a ne najbolji fudbaler holandskog prvenstva. 

Sraman potez obezbeđenja razbesneo je Srbina, koji je u naletu besa želeo da se obračuna sa redarom, odmah su mu se priključili i saigrači koji su videli šta se dogodilo na tribinama.

3. Sergej Milinković Savić

Sergej je pre sedam dana postao otac. Njegova verenica Natalija je na svet donela Irinu. Iako emotivno zauzet kao muškarac, Sergej je u očima dama jedan od najboljih frajera koji igraju na ovom Svetskom prvenstvu.

Tako su se izjasnile i članice grupe "Hurricane" koje prate aktivnosti naših fudbalera i izdvojile su baš njega kao najboljeg frajera.

A koje fudbalere iz naše reprezentacije bi Sara Kouruma izdvojila kao najbolje frajere?

– Pa, mogu da prođu Luka Jović i Sergej Milinković-Savić.

Ko je po vašem mišljenju najbolji frajer Mundijala?

Komentari (0)
Loading