Ovo je NAJSKUPLJI verenički prsten u ISTORIJI: Nakon što je isprošena, dijamant je dobio IME po NJOJ!

Vesti 30.11.2022 15:00 0

Ako se novcem ne može kupiti velika ljubavna priča, ali trenutak kada muškarac klekne, verenički prsten ima svoju vrednost

Ovo je NAJSKUPLJI verenički prsten u ISTORIJI: Nakon što je isprošena, dijamant je dobio IME po NJOJ!

Shutterstock

Među poznatim ličnostima postoji neizgovoreno takmičenje: čiji će verenički prsten oboriti sledeći rekord. Veći, jači, sjajniji – kao da je borba za medalje olimpijski sport.

Među nedavnim rekorderima je i Dženifer Lopez, koja je ponovo rekla da Benu Afleku 20 godina nakon njihovog prvog angažmana. Pa, kako možete da odolite momku, pa i da je bivši, kada pruži kutijicu sa zelenim dijamantskim prstenom od 8,5 karata?

 

 

Iako se Džej Lo razvela od Marka Entonija, zadržala je verenički prsten. Ovaj komad nakita vredan četiri miliona dolara, kreirao je Nil Lejn, a krasi ga plavi dijamant od 8.5 karata.

 

 

Žaklina Kenedi nije imala nikakve primedbe na svoj verenički prsten takođe dobijen od bogatog Grka, čuvenog Aristotela Onazisa. Iako je svega dva puta u javnosti nosila ovaj prsten, mediji su došli do informacije o njegovoj vrednosti, a to je cifra od 2.6 miliona dolara.

 

 

 

 

 

Najskuplji prsten kojim je iko ikada zaprošen, iako se ova prosidba odigrala pre nekoliko decenija, cenu ovog prstena niko nije pobio. Ričard Barton zaprosio je Elizabet Tejlor komadom nakita vrednim 8.8 miliona dolara.

Legendarna Elizabet Tejlor volela je nakit i muškarce više od svega, a ovaj kamenčić je bio od "samo" 33,19 karata. 

Prvobitan  naziv „Krupp“ dijamant, promenio je ime u „Elizabet Tejlor dijamant“ kada ga je glumica dobila.

Video dijamanta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading