Bred Pit proslavio svoj 59. rođendan sa 30 godina mlađom ženom: Posle toliko NAGAĐANJA sada su zvanično uhvaćeni zajedno!

Vesti 20.12.2022 18:00 0

Izgleda da se čuveni glumac zaljubio jer proslaviti rođendan samo sa jednom osobom, očigledno da nešto znači

Bred Pit proslavio svoj 59. rođendan sa 30 godina mlađom ženom: Posle toliko NAGAĐANJA sada su zvanično uhvaćeni zajedno!

Printscreen/Youtube

Miljenik žena širom sveta, Bred Pit, ovih dana je u Holivudu slavio svoj 59. rođendan, a društvo je slavnom oskarovcu pravila njegova nova navodna ljubav, Ines de Ramon.

Pit i 29-godišnja dizajnerka nakita, koja se u aprilu ove godine razvela od glumca Pola Veslija, viđeni su na proslavi njegovog rođendana u jednom restoranu u Holivudu, a osmesi na njihovim licima odavali su utisak da im je jako lepo zajedno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @inesandbrad

 

Pre nekoliko dana viđeni su na jednoj zabavi u Los Anđelesu kako razmenjuju nežnosti u javnosti, a pritom su se zagrljeni i opušteni družili s okupljenima.

 

 

Prva šuškanja o njihovoj navodnoj vezi pojavila su se prošlog meseca, kada su viđeni kako se drže za ruke na Bonovom koncertu u Los Anđelesu. Tada su bili u društvu Sindi Kraford, Randea Gerbera i Šona Pena.

Sada je definitivno svima jasno da su oni zajedno.

- Bredu se Ines zaista sviđa. Upoznao ih je zajednički prijatelj, a ona je jako draga. Slatka je, zabavna, puna energije. Ima predivnu ličnost. Bred uživa da provodi vreme s njom - rekao je izvor blizak glumcu za magazin „People.“

 

 

Anketa

Da li vam se dopada novopečeni par?

 

 

 

Komentari (0)
Loading