Ćerka joj se nije ni OHLADILA, a ona počela da se grabi za nasledstvo: Prisila Prisli TUŽILA svoje unuke - "Ovo nije Lisin potpis"

Vesti 16.02.2023 18:30 1

Bore se za nasledstvo od 35 miliona dolara

Ćerka joj se nije ni OHLADILA, a ona počela da se grabi za nasledstvo: Prisila Prisli TUŽILA svoje unuke - "Ovo nije Lisin potpis"

EPA

Jedini naslednik Elvisa Prislija bila je njegova ćerka Lisa Mari, koja je neočekivano umrla početkom januara, a oko njenog nasletstva se sada bore njena ćerka, glumica i pevačica Rajli Kio i njena majka Prisila Prisli.

Kada je Lisa Mari umrla prošlog 12. januara, za nekoliko dana se saznalo da ima dug od 1,1 milion dolara plus nekoliko neplaćenih poreskih obaveza.

Ali nešto ranije je sklopila nekoliko polisa životnog osiguranja za svoje ćerke, koje sada zbog toga imaju nasledstvo od 35 miliona dolara.

Ali 2016. godine, Lisa Mari je izmenila svoj testament, ostavljajući svoje tri ćerke: Rajli Kio i bliznakinje Finli i Vivijen kao jedine naslednice. 

Nakon Lisine smrti, njena majka, Prisila, podnela je tužbu kako bi oborila taj testament i stekla pravo na nasleđe svoje ćerke. Ta pravna bitka uskoro počinje, a u njoj će učestvovati advokati Lise Mari i najstarija ćerka Rajli, koja će morati da se suoči sa svojom bakom na sudu.

Rajli je napeta zbog predstojeće tužbe

"Ona ne može da veruje da je njena baka već na sudu pokušavajući da se dočepa nasleđa, a Lisa Mari se još nije ni ohladila, žargonski rečeno. Izgleda da će doći do velikog obračuna", rekao je izvor za OK ! Magazin.

Prisila je otišla u Vrhovni sud Los Anđelesa, gde je iznela sumnju u autentičnost testamenta Lise Mari. Prema Prisili, potpis njene ćerke je falsifikovan i njeno ime je pogrešno napisano.

Prvobitno imanje Lise Mari je bilo skoro 300 miliona dolara, koje je zbog njenih ekscesa smanjeno na 10 miliona dolara. Sada, ono što će njene tri ćerke osporiti preko advokata je 35 miliona.

Komentari (1)
Loading
zora
16.02.2023 19:19

Ako je zena ostavila tri direktne naslednice pa i da nema testamenta kako majka moze da bude naslednik?