Čuvena GLUMICA se udala za BRATA a onda mu i rodila SINA: Šokirala je JAVNOST i uništila PORODICU incestom, ali se ni tu nije zaustavio HAOS

Vesti 17.02.2023 11:00 1

Greta Skaki svojevremeno je šokirala javnost kada se otkrilo da je bratu od tetke rodila sina

Čuvena GLUMICA se udala za BRATA a onda mu i rodila SINA: Šokirala je JAVNOST i uništila PORODICU incestom, ali se ni tu nije zaustavio HAOS

Shutterstock

Jedna od najslavnijih lepotica i glumica, Greta Skaki, šokirala je sve godinama svojim turbulentnim ljubavnim životom. 

Skandal neviđenih razmera je nastao kada je ova lepotica priznala da se zaljubila i svoj brata od tetke.

Iako ljubav nema granica, negde bi trebalo povući liniju, što je znala i Skaki, ali je to nije sprečilo da uplovi u vezu sa bratom od tetke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @womenofthe_90s

Zbog toga su svi članovi njene falimije bili ljuti na nju, a za tu ljubav nisu hteli ni da čuju. Ta situacija je posebno pogodila njenog oca. Nije mogao da se pomiri sa tim da je njegova ćerka stupila u vezu sa sinom njegove sestre, odnosno bratom od tetke.

 - Moj tata je bio duboko povređen i prilično uništen. Bio je veoma ljut - ispričala je Greta u jedinom intervjuu koji je dala kada je reč o ovom odnosu, priznavši da je i ona sama bila užasnuta emocijama koje je osetila prema tri godine starijem Karlu.

- On je bio moja uteha, moja stena, i čovek kome sam se okrenula kada sam se osećala očajno - dodala je.

Da stvar bude još gora , ona je stupila u brak sa Karlom Mantegacom, a 1997. su čak dobili i sina Matea.

- To se prosto dogodilo jedne noći kada je došao kod mene i bio je to potpuni šok. Bili smo dugo prijatelji pre nego što se to desilo i nisam ga ranije posmatrala na taj način. Definitivno sam bila užasnuta zbog toga i brinula sam se kako to da saopštimo ljudima – na prvom mestu porodici - rekla je jednom prilikom Greta.

Ipak iako je su se toliko borili za brak i opstanak, "Dally Mail" je otkrio da su se Greta i Karlo, razišči pre više od 10 godina.

Kada su raskinuli, nije mogla da radi četiri godine, jer se osećala neverovatno povređenom. Sa njim ima i ćerku Lejlu Džordž, pored sina Matea kojeg je dobila sa Karlom, navodili su tada izvori.

Osim toga, glumica je bila nakratko udata za oskarovca Šona Pena.

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
bole
17.02.2023 13:51

Da je Engleskinja ne bi bilo čudno, jer kod njih je to bilo normalno.