Selena Gomez iskreno progovorila o borbi sa viškom kilograma: "Sve to je zbog leka koji zadržava vodu"

Vesti 21.02.2023 19:07 0

Selena sve češće javno govori o svojoj kilaži ističući da ona nije model i da nema problema sa svojim oblinama . Ona tvrdi i da je industrija lepote nametnula nerealne standarde kojima teže mlade devojke

Selena

Shutterstock

Glumica i pevačica Selena Gomez (30) pojavila se 11. januara na crvenom tepihu na 80. dodeli Zlatnog globusa sa svojom mlađom sestrom Grejsi (9), a ispod fotografija odmah su počeli komentari da je ponovo dobila nekoliko kilograma viška, što je ona u TikTok videu sa svojom sestrom nakon dodele i komentarisala. Ona je tada u šali rekla da je sada "malo veća jer je previše uživala tokom raspusta". Glumica i pevačica ponovo je progovorila o svom pojavljivanju u najnovijem video snimku na TikTok-u, u kojem je rekla da nikada nije bila i nikada neće biti model.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clap Please (@clapp_please)



Naime, ona je otkrila da je sada dobila kilograme zbog određenog leka protiv lupusa.

- Kada ga uzmem, obično zadržavam veliku količinu vode u organizmu, što je sasvim normalno. Kada to prestanem da radim, onda mi težina pada - podelila je sa obožavaocima u snimku i naglasila da niko ne treba da se stidi svog izgleda, pogotovo ako je rezultat nečega kroz šta prolaze. - Samo želim da znaš da si lepa takva kakva jesi. Sigurno ima dana kada se ne osećate najbolje, ali važnije je da ostanete zdravi i da pazite na sebe – rekla je Selena i dodala da joj je lek protiv njene bolesti važan i veruje da joj pomaže, a to je najvažnije za nju. Takođe se zahvalila svima na podršci i završila video pozitivnom porukom. - Volim vas sve i hvala vam na podršci i razumevanju. Ako me ne razumete, samo napustite ovaj profil, jer ja iskreno ne verujem u sramotu ljudi zbog njihovog tela ili bilo čega i uopšte ne podržavam - objasnio je muzičar.

Inače, Selena se već nekoliko godina bori protiv lupusa, hronične autoimune bolesti koja može da zahvati različite delove tela, uključujući kožu, zglobove, srce, pluća, krv, bubrege i mozak, a o bolesti je govorila samo nekoliko godina kasnije. Koliko je njeno zdravstveno stanje bilo ozbiljno govori i podatak da je 2017. godine bila podvrgnuta transplantaciji bubrega koju je donirala njena bliska prijateljica Fransija Raisa, a pre operacije pevačica je otkrila da se bori sa napadima panike i depresijom, zbog čega je otkazala. deo njene svetske turneje.Preporod“. Selena sve više javno govori o svom telu i kako nema problema sa svojim oblinama i kako je industrija lepote nametnula nerealne standarde kojima teže mlade devojke.

Gomez je dodala da joj je dijagnostikovan i bipolarni poremećaj i da joj je laknulo kada su joj rekli. - Osećao sam se kao da mi je skinut ogroman teret. Mislila sam da ova dijagnoza toliko objašnjava – opisala je ona.
Komentari (0)
Loading