Žene se već OTIMAJU za najpopularnije bikinije ovog leta: Kim Kardašijan je pokazala najnoviji trend, VRELIM fotkama otvorila letnju sezonu

Vesti 23.02.2023 11:30 0

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan nedavno je objavila fotografije svoje najnovije kolekcije kupaćih kostima za predstojeću letnju sezonu

Žene se već OTIMAJU za najpopularnije bikinije ovog leta: Kim Kardašijan je pokazala najnoviji trend, VRELIM fotkama otvorila letnju sezonu

Shutterstock

 

Leto nam nije ni blizu, ali smo sigurni da i sada ima mladih dama koje svoje telo pripremaju za sezonu kupanja pa će im u skladu sa tim biti vrlo važno da lepo izgledaju i u kupaćem kostimu.

Izbor kupaćeg kostima nije mala stvar, a ukoliko još uvek niste našli model u koji ćete se zaljubiti i koji će vam pristajati kao saliven imamo za vas sjajne predloge. 

Nevezano da li volite dvodelne, jednodelne, jednostavne, ili nešto upečatljivije modele, modeli koje smo pronašli zasigurno će zadovoljiti i najizbirljivije zaljubljenike u modu.

Kim Kardašijan je objavila fotografije svoje kolekcije "Skims" kupaćih kostima i već se na neki način priprema za leto.

Kako se vidi iz priloženog materijala, rijaliti zvezda je blistala u jednostavnim modelima bikinija, gde su zemljani tonovi bili dominantne boje nove kolekcije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

 

Fotografije sa seta najnovije kampanje objavila je na Instagramu, a kako se vidi iz priloženog, obline i duga plava kosa bile su u prvom planu. 

Čini se da se nova kolekcija dopala i njenim mnogobrojnim fanovima, te je horda Kiminih vernih pratilaca odmah krenula dak omentariše.

- Tako si lepa i vatrena.

- Ti si savršenstvo.

- Ovaj kupaći ne stoji svakome

Komentari (0)
Loading