Muž joj priznao da je GEJ posle 18 godina braka: Glumicu život nije mazio, nakon brojnih TRAGEDIJA koje je preživela saopšteno joj i da ima RAK

Vesti 01.03.2023 20:00 0

Život Fren Drešer nije bio lak. Njen put je bio prepravljen užasnim događajima

Muž joj priznao da je GEJ posle 18 godina braka: Glumicu život nije mazio, nakon brojnih TRAGEDIJA koje je preživela saopšteno joj i da ima RAK

Tanjug/Ap

Fren Drešer, zvezda serije "Dadilja"  pojavila se na dodeli nagrada SAG u Los Anđelesu, gde se družila sa svojim bivšim suprugom Piterom Markom Džejkobsonom.

Bivši supružnici pokazali su koliko su sada bliski tako što su zajedno pozirali na crvenom tepihu i družili se tokom ceremonije. Fren se dolučila za crnu haljinu sa šljokicama kako bi pokazala svoju sićušnu formu za retko javno pojavljivanje, dok je Piter izgledao elegantno u crnom odelu.

Kako je serija "Dadilja" pomogla da Fran postane poznata pre 30 godina, svi je još uvek pamte po njenoj živopisnoj ličnosti, spuštenoj kosi i crnim loknama. Iako, sada koristi zasluženu penziju i što više izbegava medije, mnogi su ipak fascinirani detaljima njenog života.

Svoju je karijeru započela kao misica koja je u SAD-a zastupala državu Njujork, a vrlo rano upoznala je i svog budućeg supruga Pitera, za kojeg se udala 1978. sa samo 21 godinom.

Ali, 1996. godine njihovoj je ljubavi došao kraj, a razvod je bio finaliziran 1999. godine. Piter Mark se izjasnio kako je nakon dugogodišnjeg braka shvatio da je homoseksualac, a par je uprkos bračnom brodolomu ostao u prijteljskim odnosima te su dugo poslovno sarađivali.

"Naša ljubav je jedinstvena, retka i beskrajna. Osim kada je iritantan", rekla je o svom bivšem suprugu Fren jednom prilikom. Nakon što joj se bivši izjasnio kao homoseksualac, Fren se aktivno uključila u grupe za promovisanja prava LGBTQ zajednice.

Muž joj priznao da je GEJ posle 18 godina braka: Glumicu život nije mazio, nakon brojnih TRAGEDIJA koje je preživela saopšteno joj i da ima RAK

Printscreen/Instagram

 

Dok su bili u braku, zajedno su proživeli i jedno traumatično iskustvo. U januaru 1985. godine dvojica pljačkaša provalila su u njihov dom u Los Anđelesu. Dok je jedan pljačkao stan, drugi je silovao Fren i njenu prijateljicu držeći im pištolj prislonjen uz glavu. Frenin suprug bio je prebijen, zavezan i nateran da svedoči celoj sceni. Glumici su nakon toga trebale godine da se oporavi od tog tragičnog događaja, a još duže da o njemu progovori u javnosti.

Iako se protiv svega borila pozitivnošću, to joj nije pomoglo da teško ne oboli. Fren je tako 2000. dijagnostikovan rak grlića maternice, zbog kojeg prošla kroz zahvat histerektomije. Nakon što joj je izvađena maternica, Fren je proglašena potpuno zdravom, ali nikada nije imala dece i posle Pitera Marka nije se udavala. 

"Dugo godina se nisam nosila i bavila s boli koju je silovanje uzrokovalo. Na kraju sam završila s karcinomom. Telo je odlučilo da se slomi i stvori bolest. Bilo je to veliko iskustvo za mene.

Nisam srećna što sam imala karcinom i ne želim ga nikome, ali bolja sam osoba postala posle toga. Nekada najbolji darovi dolaze u najružnijim pakovanjima", rekla je glumica koja je oslojila publiku širom sveta.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading