ŠOK Amber Herd promenila ime posle SUĐENJA sa Džonijem Depom?

Vesti 02.03.2023 14:34 0

Amber Herd je trenutno na odmoru i putuje Evropom sa svojom devojkom Bjankom Buti i ćerkom Unom Pejdž

ŠOK Amber Herd promenila ime posle SUĐENJA sa Džonijem Depom?

Foto: AP

Glumica trenutno uživa u odmoru sa svojom devojkom Bjankom Buti i ćerkom Unom Pejdž dok putuju širom Evrope. Međutim, ona koristi pseudonim Marta Džejn Kanari. Da, dobro ste pročitali! 

Alias Amber Herd je Marta Džejn Kanari

Prema Diario De Majorci, Amber Herd je poslednji put viđena na španskom ostrvu Palma de Majorka. Glumica je primećena sa svojom malom ćerkom Unom. Navodno je koristila pseudonim za svoje putne aranžmane kako bi sprečila da joj bilo ko uđe u trag, prenosi pinkvilla.com. Ali ko je bila Marta Džejn Kanari i kakve veze ima sa njenim bivšim suprugom Depom?

Ko je bila Marta Džejn Kanari?

Posebno je zanimljiv izbor Amber kao pseudonim Marta Džejn Kanari.  Marta je živela sredinom 1800-ih do ranih 1900-ih i pripadala je eri divljeg zapada. Bila je ozloglašena po tome što je bila ubica domorodaca. Marta je navodno bila ubica Indijanaca. 

Najverovatnije je da je Herd odabrala ovo ime da bi prkosila Džoniju Depu. On eje jednom prilikom otkrio da njegovi koreni su iz jednog indijanskog plemena. Dep je takođe rekao da je njegova pra-prabaka bila Čiroki ili Krik Indijanka. Štaviše, čak je igrao domorodca u filmu Usamljeni rendžer.

Komentari (0)
Loading