Tatjana je zahvaljujući PIVU postala jedna od najbogatijih žena na svetu: Članu plemićke porodice je rodila sina Stefana

Vesti 09.04.2023 20:30 0

Četrdesetogodišnja Tatjana Kaziragi je deo kraljevske porodice Monaka

Tatjana je zahvaljujući PIVU postala jedna od najbogatijih žena na svetu: Članu plemićke porodice je rodila sina Stefana

Profimedia

Tatjana Kaziragi je naslednica jedne od najpoznatijih pivara na svetu, a njen deda je osnovao kompaniju još 1821. godine. Od tada, porodica je upravljala pivarom i postala jedna od najuspešnijih u industriji.

Međutim, Tatjana se odlučila za drugačiji put u svom životu. Studirala je na prestižnom univerzitetu u Parizu i stekla diplomu iz poslovne administracije, a zatim se vratila u Monako i započela karijeru u finansijskom sektoru.

Sofija Vergara kod kuće ZABORAVILA pantalone: Napravila "nespojiv" modni bum, duks sa čizmama na štiklu, u njenom slučaju izgleda STILIZOVANO

Iako je mogla da nastavi da upravlja pivarom, Tatjana je odlučila da se usredsredi na svoj lični razvoj i nezavisnu karijeru. Trenutno radi kao savetnica za investicije u jednoj od najvećih finansijskih kompanija u Monaku.

Međutim, Tatjana nije zanemarila svoje porodično nasleđe. Ona i dalje aktivno učestvuje u poslovanju pivare, iako je ne upravlja direktno. Takođe je poznata po svojim aktivnostima u dobrotvornom radu, naročito u borbi protiv raka dojke.

Tatjanin životni put pokazuje da nasleđe nije uvek presudno u određivanju naše sudbine. Ona je pokazala hrabrost da se otisne u novi smer i sledi svoje snove, a svoje bogatstvo koristi kako bi pomogla drugima i unapredila svoju zajednicu.

Njen deda, Hulio Mario Santo Domingo, vlasnik jedne od najvećih pivara u Južnoj Americi „Bavaria“, proglašen je za drugog najbogatijeg čoveka u Kolumbiji od strane Forbsa 2011.

Kada je umro iste godine, jedna šestina njegovog ogromnog bogatstva ostavljena je Tatjani.

Udata je za Andreu Kaziragija, nećaka princa Alberta, s kojim se zabavlja od 2006. Par je dobio sina Aleksandra Andrea Stefana nekoliko meseci pre nego što su se venčali 2013. godine.

Tatjana i Andrea Kaziragi sada imaju četvoro dece: ćerku Indiju i sinove Maksimilijana Renijea, Maksimilijana Kaziragija i Aleksandra.

Komentari (0)
Loading