"E sad si PRETERALA, gde ti je SREDNJI prst?": Kim Kardašijan toliko isforsirala FOTOŠOP da sad izgleda kao vanzemaljac

Vesti 18.04.2023 10:50 0

Nekoliko obožavatelja u komentarima je stalo u obranu rijaliti zvezde, dok su drugi žestoko osudili njezino uređivanje fotografija

"E sad si PRETERALA, gde ti je SREDNJI prst?": Kim Kardašijan toliko isforsirala FOTOŠOP da sad izgleda kao vanzemaljac

Profimedia

 

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan prozvana je zbog preteranog uređivanja svog najnovijeg selfija nakon što je nekoliko fanova primetilo da joj na fotografiji „nedostaje srednji prst“, prenosi Page Sik.

- Samo isprobavam kupaći kostim i molim se da u Los Anđelesu više nikada ne pada kiša - napisala je 42-godišnja rijaliti zvezda uz fotografiju svog odraza u ogledalu, gde nosi bikini sopstvenog brenda Skims.  

Dok su mnogi fanovi isticali da majka četvoro dece izgleda dobro, drugi su zaključili da je fotografija "loše fotošopana".

 

- Čekaj, gde ti je srednji prst? - upitao je neko od komentatora.


- Zašto je ova fotografija toliko uređivana? – upitao je jedan pratilac, ukazujući na preterano fotošopovanje selfija popularne Kim, dok je jedan od pratilaca napisao da se „iskreno nada da Kim razume koliko su njene fotografije zapravo uređene”.

- Ova fotomontaža je apsurdna. Samo postavite običnu fotografiju.

Nikoga nije briga... Imaš četrdesete – napisala je druga osoba.

Nekoliko Kiminih obožavatelja stalo je u njenu odbranu u komentarima, objašnjavajući da su joj prsti možda krivi jer drži telefon pozadi. Inače, porodici Kardašijan nisu strane loše fotomontaže.

Možda najzloglasniji gaf dogodio se kada je umetnula lice Kloine ćerke True na telo Kajline ćerke Stormi na fotografiji sa putovanja u Diznilend. Kim je kasnije priznala grešku na društvenim mrežama nakon što ju je TikToker razotkrio, objašnjavajući da "nije želela da uništi" svoju Instagram estetiku.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading